Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sorin Babii se pregăteşte pentru un nou mandat la Federaţia de Tir Sportiv. Ce obiectiv îndrăzneţ şi-a propus

VIDEO | Sorin Babii se pregăteşte pentru un nou mandat la Federaţia de Tir Sportiv. Ce obiectiv îndrăzneţ şi-a propus

Sporturi

Comentarii

În data de 25 octombrie, vor fi alegeri la Federaţia Română de Tir Sportiv. Cel mai galonat nume al ultimilor 20 de ani din acest sport, campion olimpic în 1988, Sorin Babii va candida pentru un al treilea mandat consecutiv al funcţiei de preşedinte.

În cei opt ani de mandat pe care i-a avut până în prezent, Babii a reuşit să ducă performanţele acestei federaţii spre numeroase medalii internaţionale, cea mai importantă fiind, de departe, cea olimpică. Aurul cucerit de Alin Moldoveanu la Jocurile Olimpice din 2012, de la Londra. 

"Este a treia oară când îmi depun candidatura pentru această funcţie. Motivaţia care stă în spatele acestei candidaturi se găseşte în felul meu de a fi, felul meu pe care mi l-am construit în tir, în sport, în general. Mai exact, îmi stabilesc obiective ambiţioase şi fac tot posibilul să mi le îndeplinesc.

Dacă nu reuşesc să le îndeplinesc în temenul pe care mi l-am propus, nu renunţ şi merg mai departe. Este şi cazul acum, când ne pregătim pentru un nou mandat. Pe lângă multitudinea de realizări pe care le-am avut în cei opt ani în care am fost preşedinte al FRTS, am avut campioni europeni, campion olimpic, Alin Moldoveanu" , a declarat Sorin Babii pentru Telekom Sport.

Sorin Babii are obiective clare pentru următorul mandat de preşedinte. 

"Am rămas dator cu o promisiune, aceea de a face o unitate de cazare, să nu-i spunem hotel, pentru sportivii de tir, şi nu numai. Celălalt obiectiv este performanţa în sport. Acum, în noul meu mandat, voi depune toate eforturile pentru a califica doi, poate trei sportivi la Jocurile Olimpice de la Tokyo" , a continuat Babii.

Afla mai multe despre: sorin babiifederatia de tir sportivalin moldoveanu 

viewscnt
Articole similare