Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sorin Cârţu a confirmat transferurile Craiovei! Ce jucători mai vor oltenii şi planul pentru cupele europene

VIDEO | Sorin Cârţu a confirmat transferurile Craiovei! Ce jucători mai vor oltenii şi planul pentru cupele europene
Comentarii

Intrat în direct la Telekom Sport, Sorin Cârţu a vorbit despre politica de transferuri a Craiovei în această vară, precizând că Bogdan Vătăjelu şi Antoni Ivanov s-au alăturat deja lotului pregătit de Corneliu Papură, iar situaţia lor se va rezolva în cel mai scurt timp.

Dincolo de Vătăjelu şi Ivanov, Craiova ţinteşte şi alte transferuri, pentru a acoperi posturile considerate deficitare. Astfel, oltenii mai caută un fundaş central şi un fundaş dreapta. Vor fi aduşi jucători capabili să intre direct în primul 11 şi care să permită echipei să meargă cât mai departe în Europa League.

"Şi Vătăjelu, şi Ivanov sunt în Austria, se vor rezolva şi cele două transferuri. Suntem în continuare pe aşteptare pentru un fundaş central şi încă un jucător de bandă dreaptă.

[...] Craiova de mult nu a mai avut aşa posibilitate cum este acum, să scrie o pagină de istorie a cupelor europene. Trebuie să ne axăm pe acest lucru.

Cel puţin în primele două tururi sunt adversari accesibili şi din punctul meu de vedere suntem favoriţi.

Până acum, sorţii au fost favorabili pentru noi, rămâne să exploatăm acest lucru, pentru că nu se dă nimeni la o parte",
a declarat Sorin Cârţu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sorin cartucraiovatransferuri 

viewscnt
Articole similare