Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sorin Cârţu a explicat motivul pentru care s-a optat tot pentru antrenorul Corneliu Papură. "Mi-a plăcut ce am văzut în această săptămână"

VIDEO | Sorin Cârţu a explicat motivul pentru care s-a optat tot pentru antrenorul Corneliu Papură. "Mi-a plăcut ce am văzut în această săptămână"

Fotbal

Comentarii

După ce Victor Piţurcă şi-a anunţat demisia, s-a zvonit că patronul celor de la U Craiova, Mihai Rotaru, ar fi deschis negocierile cu mai mulţi antrenori români, însă nicio înţelegere nu s-a materializat. Aşa că s-a optat pentru un om din propria curte, un tehnician care a antrenat la echipa secundă, a fost secundul lui Victor Piţurcă, dar şi principal interimar după demiterea lui Mangia - Corneliu Papură.

Aflaţi în cantonament în Antalya, jucătorii Craiovei au început să scoată la iveală o altă faţă a antrenorului Corneliu Papură. I-a dispărut calmul specific cu care tratat toate problemele. Pe gazon, în pregătire, "leul" rage cu forţă la jucătorii săi şi încearcă să-i trezească la realitate, mai ales pe cei din defensivă. De altfel, apărarea a fost călcâiul lui Ahile pentru Craiova, în prima parte a sezonului. Atitudinea sa schimbată denotă faptuş că vrea să demonstreze că alegerea lui pe banca tehnică nu este una întâmplătoare. Preşedintele oltenilor, Sorin Cârţu, a explicat de ce varianta Corneliu Papură a fost cea mai bună în aceast moment.
 
"Este stabilit, el va fi antrenorul principal, va conduce banca tehnică a Universităţii pentru perioada următoare şi sperăm să fie încununat cu succes. Ceea ce am văzut în săptămâna asta mie mi-a plăcut şi urmează în continuare programul, sper să aibă mai multă şansă pentru că un antrenor în exprimarea lui. În carieră are nevoie şi de şansă. 70-80% e ştiinţă şi 20-25-30% este şi şansă. Să aibă mai multă şansă decât a avut în prima parte, cele 8 etape când a condus echipa. Deşi la vremea respectivă a făcut o medie de 2 puncte pe meci, o medie bună, care îţi dă speranţe pentru cupe europene, sperăm măcar să o repete în perioada următoare.
 
Odată cu plecarea imprevizibilă a lui Piţi, ne-a anunţat cu o zi sau două înainte de a ne strânge, a anunţat că renunţă, sigur că zvonurile au fost, probabil, discuţii pe care patronatul nostru le-a purtat şi cu alţi antrenori. Odată cu plecarea lui Piţi s-a mers pe Cornel şi în ideea unei continuări a muncii pe care a depus-o banca tehnică condusă de Piţi la vremea respectivă. Jucătorii nu trebuie să fie marcaţi de discuţii de tipul ăsta pentru că el are un contract cu clubul, jucătorul are contract cu clubul, nu cu un anumit antrenor, aşa că el trebuie să îşi vadă de treabă, să muncească", a declarat Sorin Cârţu.
 

Afla mai multe despre: fotbalcraiova 

viewscnt
Articole similare