Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Southgate nu ştie de ce jucătorii săi au încercat să marcheze în timp ce croaţii se bucurau

VIDEO | Southgate nu ştie de ce jucătorii săi au încercat să marcheze în timp ce croaţii se bucurau

Cupa Mondială

Comentarii

Jucătorii englezi au surprins asistenţa de pe Stadionul Lujniki din Moscova, încercând să marcheze în timp ce croaţii sărbătoareau golul de 2-1, în semifinala de miercuri. Selecţionerul englez Gareth Southgate spune că nu are explicaţii pentru faza respectivă.

Mandzukici a marcat golul de 2-1 în minutul 109 al meciului Croaţia - Anglia din semifinalele Cupei Mondiale. Croaţii s-au bucurat printr-o "grămadă spontană" la marginea terenului adversarilor, "accidentând" şi un fotoreporter aflat în acea zonă.

Jucătorii englezi nu au pierdut timpul şi au repus repede balonul de la centru, îndreptându-se către poarta lui Subasici, rămas între buturile croate. Arbitrul turc Cuynet Cakir a pus însă capăt iureşului ofensiv, înainte ca jucătorii englezi să egaleze din situaţie de 3 la 1.

"Sincer, nu ştiu de ce au făcut asta. Nu este ceva despre care am fi vorbit. Ştim regulile, arbitrul ia o decizie, iar resul nu contează. Pare că nimeni nu cunoaşte regulile. Vreo două echipe au încercat şi nu cred că jucătorii cunosc regulile. Ca staf, ar fi trebuit să cerem clarificări, deoarece s-a întâmplat când ne bucuram împotriva echipei statului Panama", a declarat Southgate.

 

 

Panama a încercat fără succes aceeaşi stratagemă în timpul meciului cu Anglia, din faza grupelor.

Reprezentativa Croaţiei a învins, miercuri, la Moscova, cu scorul de 2-1, după prelungiri, selecţionata Angliei, şi s-a calificat pentru prima oară în istoria sa în finala Cupei Mondiale.

Pentru Croaţia au marcat Perisici '68 şi Mandzukici '109, iar pentru Anglia a înscris Tripper '5.

În finală, naţionala Croaţiei va evolua contra Franţei, duminică, la Moscova. Anglia va evolua contra Belgiei, sâmbătă, în finala mică.

Afla mai multe despre: southgateangliareactie 

viewscnt
Articole similare