Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spania a făcut egal cu Suedia, deşi a avut 9 goluri avans. Muntenegru a învins Japonia. Rezumatele zilei de la CM de Handbal

VIDEO | Spania a făcut egal cu Suedia, deşi a avut 9 goluri avans. Muntenegru a învins Japonia. Rezumatele zilei de la CM de Handbal

CM Handbal

Comentarii

Spania a făcut primul pas greşit la Campionatul Mondial de handbal din Japonia. A remiza cu Suedia, deşi a avut şi nouă goluri avans în repriza a doua. Massing a marcat cu trei secunde înainte de final şi a stabilit scorul final, 28-28. Rezultatul afectează direct România, care avea nevoie de o victorie a ibericelor pentru a spera la locul al patrulea - cel care ar asigura o întâlnire pentru locurile 7-8 în clasamentul final.

Muntenegru rămâne în cursa pentru semifinale, după ce s-a impus în faţa Japoniei la patru goluri diferenţă. Meciul nu a fost lipsit de emoţii însă. După ce au avut şi cinci goluri avantaj în prima repriză, fetele lui Per Johansson şi Adrian Vasile s-au trezit egalate la jumătatea reprizei a doua. Muntenegrencele au scăpat de emoţii abia pe final şi s-au impus cu 30-26.

În clasamentul grupei, Rusia este lider cu maxim de puncte, urmată de Spania şi Muntenegru. Suedia e a patra cu trei puncte, iar Japonia şi România sunt pe ultimele poziţii.

Germania a urcat pe primul loc în grupa principală 1, după ce s-a impus în faţa Olandei cu 25 la 23. Nemţoaicele şi-au datorat victoria părtăriţei Ekerle, care a avut 19 parade şi a fost declarată jucătoarea meciului.



De eşecul Olandei a profitat Norvegia, care a revenit senzaţional în faţa Danemarcei, după o primă repriză în care a fost condusă şi la cinci goluri. Norvegiencele s-au impus cu 22 la 19 şi au egalat Olanda în clasamentul grupei principale 1.

Naţionala Serbiei a obţinut primele puncte în grupele principale. Cu patru jucătoare din campionatul României pe teren, sârboaicele s-au impus cu 36-33 în faţa uneia dintre surprizele de până acum de la Mondial, Coreea de Sud. Trifunovic şi Nikolic de la Craiova, precum şi Liscevic de la Râmnicu Vâlcea au marcat câte cinci goluri, iar Cvijic de la CSM Bucureşti a adăugat şi ea trei.

În clasament, Germania conduce cu un punct avans faţă de Olanda şi de Norvegia. Coreea de Sud şi Serbia păstrează şi ele şanse de calificare în semifinale, în timp ce Danemarca pare scoasă din luptă.

Afla mai multe despre: cm de handbal 

viewscnt
Articole similare