Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spania a învins Islanda la Campionatul Mondial de handbal masculin. Suedia a desfiinţat Argentina. Vezi aici rezumatele zile

VIDEO | Spania a învins Islanda la Campionatul Mondial de handbal masculin. Suedia a desfiinţat Argentina. Vezi aici rezumatele zile

Handbal

Comentarii

Spania a câştigat şi al doilea meci de la Campionatul Mondial de handbal masculin. Ibericii au jucat contra Islandei şi au condus la pauză cu 19-14. Spania şi-a mărit avansul şi s-a impus cu 32-25. Islanda rămâne fără victorie.

Nu a fost loc de surprize nici în partida dintre Croaţia şi Japonia. La pauză a fost o diferenţă tot de cinci goluri, iar la final europenii s-au impus cu 35-27.

Ungaria nu a mai greşit ca în primul meci când a remizat contra Argentinei. Maghiarii au făcut un meci mult mai bun contra Angolei şi s-au impus cu 34-24.

Qatar şi-a luat revanşa împotriva Egiptului. Africanii câştigaseră ultimele trei întâlniri de la precedentele campionate mondiale, dar nu au mai reuşit şi de această dată. Egiptenii au rezistat timp de o repriză, după care au fost conduşi şi cu opt goluri. S-a terminat 28-23, iar qatarezii au obţinut primul succes de la acest turneu final.

Suedia şi Argentina au încheiat săptămâna la Mondialul de handbal. Nordicii nu au avut emoţii şi au dominat meciul de la Copenhaga. Suedia s-a impus cu 31-16 după ce argentinienii au marcat doar şase goluri în repriza a doua.

Campionatul Mondial va continua şi luni. Şase partide vor fi în direct la Telekom Sport.

Luni - 14 ianuarie

16.30 Ungaria - Qatar → Telekom Sport 1
18.30 Norvegia - Austria → Telekom Sport 3
19.00 Croaţia - Macedonia → Telekom Sport 1
19.00 Rusia - Germania → Telekom Sport 2
21.30 Fraţa - Coreea → Telekom Sport 2
21.30 Suedia - Angola → Telekom Sport 3

Afla mai multe despre: handbalhandbal masculincampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare