Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Spania e prima echipă calificată în grupele principale! Ungaria a bătut-o pe Rusia, în direct la Telekom Sport

VIDEO Spania e prima echipă calificată în grupele principale! Ungaria a bătut-o pe Rusia, în direct la Telekom Sport

Handbal

Comentarii

Ziua a treia de la campionatul european de handbal a debutat cu un duel spectaculos între Ungaria şi Rusia. Partidele au fost în direct la Telekom Sport.

 Spania e prima echipă calificată în grupele principale de la Campionatul European de handbal, după o victorie clară în faţa Germaniei. Ibericii au condus în permanenţă, iar la un moment dat au avut chiar şi zece goluri avans. În final au ridicat piciorul de pe acceleraţie şi le-au permis nemţilor să se apropie. Spania - Germania s-a terminat până la urmă 33-26.

În duelul codaşelor din grupa C, Olanda nu a avut niciun fel de emoţii în faţa Letoniei. Batavii au avut şase goluri avans la pauză, iar în partea a doua diferenţa nu a făcut decât să crească. În final a fost 32-24 pentru Olanda, care a obţinut astfel primele puncte la campionatul european.

Ziua a treia de la campionatul european de handbal a debutat cu un duel spectaculos între Ungaria şi Rusia. După o primă repriză echilibrată, maghiarii au preluat frâiele jocului şi s-au distanţat repede la patru goluri diferenţă. Finalul a fost dramatic însă pentru vecinii noştri, care au intrat în ultimul minut cu un singur gol avantaj. Ruşii au ratat ultimul atac, iar Ungaria s-a impus cu 26-25.

Surpriza zilei a reuşit-o Islanda, care a reuşit să se impună la limită în faţa dublei campioane europene, Danemarca. Echilibrul a fost cuvântul de ordine, cele două echipe succedându-se la conducere pe toată durata meciului. Finalul le-a aparţinut însă însularilor, care s-au impus cu 31 la 30.

În grupa A, Croaţia a făcut instrucţie cu Belarus şi a bifat a doua victorie de la turneul final. Ex-iugoslavii au condus tot meciul şi au avut chiar şi 10 goluri avantaj. În final s-a terminat 29-22 pentru Croaţia.

Tot în grupa A, Muntenegru a obţinut prima victorie de la acest turneu final, după ce s-a impus cu 22 la 21 în faţa Serbiei. Muntenegrenii au avut şi patru goluri avantaj în prima repriză, dar în partea a doua Serbia a întors scorul şi a avut ea trei goluri în plus. Nu reuşit să ţină însă de rezultat şi a rămas fără niciun punct după două etape.

Afla mai multe despre: ce de handbal 

viewscnt
Articole similare