Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spania şi Macedonia au făcut spectacol. Qatar, şanse infime de a merge mai departe. Vezi aici toate rezumatele zilei

VIDEO | Spania şi Macedonia au făcut spectacol. Qatar, şanse infime de a merge mai departe. Vezi aici toate rezumatele zilei

Handbal

Comentarii

În Grupa B, Spania şi Macedonia au oferit un meci spectaculos. Deja calificată în grupele principale, campioana europeană a fost condusă de Macedonia şi la trei goluri în prima repriză, dar a intrat cu avantaj minim la pauză, 13-12. În partea secundă, spaniolii s-au distanţat rapid şi la 7 goluri şi au condus în permanenţă până la finalul meciului.

Spaniolii au acumulat 8 puncte şi vor juca în ultimul meci al grupei împotriva Croaţiei, în timp ce Macedonia o va întâlni pe Islanda, care are tot patru puncte. Deja calificată din Grupa B, Croaţia s-a impus fără emoţii şi cu Bahrain, scor 32-20. Manuel Strlek a strălucit şi a terminat meciul cu 11 goluri marcate. Croaţii au opt puncte şi mai au de jucat cu Spania.

Ungaria avea nevoie de victorie cu Egipt pentru a-şi asigura calificarea din Grupa D. Maghiarii au condus până în finalul primei reprize. În ultimele cinci minute, egiptenii au întors rezultatul pe tabelă, dar după jumătate de oră, scorul a fost egal, 14-14. Egipt a început mai bine partea secundă şi şi-a mărit avansul chiar şi la patru goluri. A condus până spre final de meci, când ungurii s-au apropiat şi chiar au preluat conducerea. Ultimele minute au fost extrem de echilibrate: cele două adversare au fost pe rând la conducere, dar s-a încheiat egal, 30-30. Cu un singur meci rămas de jucat în Grupa D, ungurii au 6 puncte, în timp ce egiptenii au 3. 

Şi Qatar a avut meci greu cu Suedia. Victoria le asigura calificarea qatarezilor, care la pauză au intrat cu un gol avantaj, 11-10. Au început bine şi repriza secundă, au pus şi trei goluri diferenţă, dar suedezii au revenit. Pe final de meci, au preluat conducerea şi nu au mai cedat-o până la final. În ultima secundă, Qatar putea egala, dar a ratat şi astfel Suedia s-a impus cu 23-22. Qatar mai are şanse infime de calificare: trebuie s-o învingă pe Argentina, iar Egipt să facă egal cu Angola. Suedia avea deja asigurat locul în grupele principale. Acum are 8 puncte şi va întâlni Ungaria în ultima partidă din grupe.

Joi vor avea loc ultimele meciuri din grupele Mondialului, iar Telekom Sport va transmite în direct cele mai tari dueluri. Veţi putea urmări nu mai puţin de cinci partide, în care vor evolua campioana olimpică Danemarca, Spania, campioana europeană, dar şi vicecampioana mondială Norvegia.

CM handbal masculin 2019 - joi, 17 ianuarie

Germania - Serbia, ora 19:00, Telekom Sport 1
Macedonia - Islanda, ora 19:00, Telekom Sport 2
Danemarca - Norvegia, ora 21:15, Telekom Sport 2
Spania - Croaţia, ora 21:30, Telekom Sport 1
Suedia - Ungaria, ora 21:30, Telekom Sport 4

Clasament Grupa B
1. Croaţia 8p
2. Spania 8p
3. Islanda 4p
4. Macedonia 4p
5. Japonia 0p
6. Bahrain 0p

Clasament Grupa D
1. Suedia 8p
2. Ungaria 6p
3. Egipt 3p
4. Argentina 3p
4. Qatar 2p
6. Angola 2p

Afla mai multe despre: handbalhandbal masculincampionatul mondial de handbal masculin 

viewscnt
Articole similare