Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO Spaniolii au făcut SPECTACOL după meci. Bucuria campionilor europeni în imagini

VIDEO Spaniolii au făcut SPECTACOL după meci. Bucuria campionilor europeni în imagini

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal masculin a Spaniei a păstrat trofeul european, după ce a învins duminică, la Stockholm, reprezentativa Croaţiei, cu scorul de22-20 (12-11), în finala Campionatului European din 2020. Partida a fost în direct la Telekom Sport 3, în comentariul lui Cosmin Băleanu.

Naţionala de handbal masculin a Spaniei a păstrat trofeul european, după ce a învins duminică, la Stockholm, reprezentativa Croaţiei, cu scorul de22-20 (12-11), în finala Campionatului European din 2020.

La finalul partidei, ibericii au sărbătorit succesul şi s-au bucurat inclusiv alături de fani. Imaginile bucuriei, mai jos.

Bucuria spaniolilor după un final de meci electrizant

Ibericii s-au bucurat şi pe tunelul care duce spre vestiare

Apoi, in vestiare...

Campionatul European din 2020 a fost primul din istoria de 14 ediţii a competiţiei cu 24 de echipe la start şi tot primul găzduit de trei naţiuni: Austria, Norvegia şi Suedia.

Spania, câştigătoarea trofeului din acest an, obţine calificarea directă la CM din 2021 şi, mai ales la JO de la Tokyo, iar medaliatele cu argint şi bronz, Croaţia şi Norvegia, la CM din 2021.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe