Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spaniolii au venit pe Arena Naţională pentru Dinamo - Hermannstadt! Cum au fost surprinşi înaintea meciului din Liga 1

VIDEO | Spaniolii au venit pe Arena Naţională pentru Dinamo - Hermannstadt! Cum au fost surprinşi înaintea meciului din Liga 1

Dinamo București

Comentarii

Reprezentanţii noii conduceri ai lui Dinamo au fost prezenţi pe Arena Naţională şi au avut ocazie de a vedea pentru prima dată echipa la treabă.

LIVE VIDEO | Dinamo - Hermannstadt, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Dinamo s-a mutat pe Arena Naţională în sezonul 2020-2021 al Ligii 1, iar noul şef al lui Dinamo, Pablo Cortacero, a fost prezent la stadion, alături de alţi reprezentanţi. 

În imaginile surprinse de Telekom Sport apare şi Cornel Ţălnar, cel care s-a ocupat de discuţiile dintre grupul spaniol, care a preluat pachetul majoritar de la Dinamo, şi Ionuţ Negoiţă. 

Spaniolii au părut relaxaţi înainte de startul partidei cu Hermannstadt, în timp ce la porţile Arenei Naţionale erau suporterii lui Dinamo. Autocarul lui Dinamo a fost oprit înainte de intrarea în incinta Arenei Naţionale, iar fanii au cântat şi au aprins torţele.

Pentru a nu intra în contact cu suporterii, jucătorii au rămas în autocar. Singurul care a ieşit în întâmpinarea fanilor a fost antrenorul Gheorghe Mulţescu. 

Afla mai multe despre: dinamospanioli dinamocoracerocornel talnar 

viewscnt
Articole similare