Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sparta Praga - AC Milan 0-1, cu Tătăruşanu titular la "Diavoli". Ianis Hagi a marcat cel mai uşor gol al carierei în Lech Poznan - Rangers

VIDEO | Sparta Praga - AC Milan 0-1, cu Tătăruşanu titular la "Diavoli". Ianis Hagi a marcat cel mai uşor gol al carierei în Lech Poznan - Rangers

UEFA Europa League

Comentarii

În această seară este ultima etapă a grupelor Europa League şi vom afla care sunt echipele care merg mai departe în primăvara europeană.

Programul meciurilor din Europa League

Young Boys - CFR Cluj 0-0 VIDEO AICI

VIDEO | Lech - Rangers 0-2 (Itten 31, Hagi 72)

Min. 72 GOOL Rangers! Ianis Hagi a înscris cu capul aproape de pe linia porţii, după o lovitură de cap a lui Goldson. 

Min. 42 Ianis Hagi scapă singur spre poarta adversă, e ajuns din spate, iar şutul său trece pe lângă poartă.

Min. 31 GOOOL Rangers! Itten deschide scorul. 

Echipele de start:

  • Lech: Bednarek - Butko, Satka, Crnomarkovic, Puhacz - Skoras, Tiba, Muhar, Kaminski - Marchwinski - Ishak
  • Rangers: McLaughlin - Patterson, Goldson, Balogun, Barisic - Arfield, Hagi, Aribo - Kamara, Itten, Zungu

Napoli - Real Sociedad 1-1 

Min. 35 GOOOL Napoli! Zielinski înscrie superb de la marginea careului. 

Echipele de start:

  • Napoli: Ospina - Di Lorenzo, Maksimovic, Koulibaly, Rui - Zielinski, Ruiz, Bakayoko - Lozano, Mertens, Insigne
  • Real Sociedad: Remiro - Zaldua, Zubeldia, Le Normand, Monreal - Portu, Guevara, Merino, Zubimendi - Januzaj, William Jose. 

Sparta Praga - AC Milan 0-1 (Hauge 23)

Min. 23 - GOL AC Milan! Hauge înscrie şi deschide scorul!

Toate celelalte meciuri sunt pe telekomtv.ro.

Meciurile din ultima etapă a grupelor Europa League

În această seară de la ora 19:55 vor începe meciurile care vor încheia cele 6 etape din grupele Europa League. Vom cunoaşte toate echipele care merg mai departe în primăvara europeană. Sunt câteva grupe unde pot exista câteva răsturnăni de situaţie. 

Primul meci pe listă, care începe de la 19:55 este CSKA-Sofia versus AS Roma, care se va juca pe Stadionul Naţional Vasil Leveski. Ocupantele locului 4, respectiv locului 1, din grupa A se vor întâlni în aceasă seară, în ultima etapă din faza grupelor. Roma este liderul cu 13, iar CSKA are doar 2 puncte şi este codaşa clasamentului.

Cel de-al doilea meci din grupa A este între Young Boys şi CFR Cluj. Elveţienii sunt pe locul 2 cu 7 puncte, iar clujenii au 5 puncte şi sunt pe locul 3. CFR mai are o şansă la calificarea în primăvara europeană, dar trebuie să o învingă neapărat pe Young Boys.

Grupa D găzduieşte alte două meciuri care încep de la ora 19:55. Primul este Standard Liege şi Benfica, care se vor întâlni pe Stadionul Maurice Dufrasne. Standard Liege este pe locul 4 cu 3 puncte, iar Benfica este pe locul 2 cu 11 puncte. Al doilea meci este cel dintre Lech şi Rangers, mai exact ocupanta locului 3 cu 3 puncte şi liderul grupei cu 11 puncte. 

În continuare de la aceeaşi oră şi grupa E ne oferă două partide interesante, PSV versus Omonoia, adică ocupanta locului 2 cu 9 puncte şi cea a locului 4 cu 4 puncte. Meciul dintre cele două echipe va avea loc pe stadionul PSV. Al doilea meci al grupei este PAOK versus Granada, respectiv locul 3 cu 5 puncte şi locul 1 cu 10 puncte. Partida dintre cele două va avea loc pe Stadionul Toumba.

Tot de la ora 19:55 sunt difuzate şi meciurile din grupa F, care ne oferă o partidă interesantă între Napoli şi Real Sociedad, pe Stadionul Diego Armando Maradona. Napoletanii sunt pe locul 1 cu 10 puncte, pe când Real se află pe locul 2 cu 8 puncte. Tot  8 puncte are şi echipa de pe locul 3, AZ Alkmaar, care o va întâlni pe ocupanta locului 4 cu 1 punct, HNK Rijeka. Meciul dintre cele două va avea loc pe stadionul echipei croate.

Partida care deschide lista meciurilor de la ora 22:00 este Braga versus Zorya Luhansk, iar meciul dintre echipa de pe locul 2 cu 10 puncte şi cea de pe locul 3 cu 6 puncte va avea loc pe stadionul Municipal de Braga. Tot din grupa G, vom avea şi partia dintre locul 1 cu 10 puncte, Leicester City şi locul 4 cu 3 puncte, AEK Atena. Meciul dintre cele două va avea loc acasă pe terenul englezilor.

În grupa H îi vom vedea în această seară pe Sparta Praga versus AC Milan, respectiv echipele de pe locul 3 cu 6 puncte şi 2 cu 10 puncte, care se vor duela pe stadionul Letna. Meciul doi din grupa H este cel dintre ocupantele locului 4 cu 1 punct şi liderul cu 11 puncte. Celtic şi Lille se vor întâlni pe Celtic Park.

Din grupa I, în această seară vom avea doar un singur meci între Tel-Aviv şi Sivaspor, iar meciul dintre locul 2 cu 8 puncte şi locul 3 cu 6 puncte se va disputa pe stadionul Bloomfield. Villareal versus Qarabag a fost anulat.

Grupa J ne oferă două meciuri interesante, cel dintre Tottenham versus Antwerp, respectiv locul 2 cu 10 puncte şi locul 1 cu 12 puncte şi meciul dintre locurile 4 cu 0 puncte şi 3 cu 7 puncte, adică Ludogorets versus LASK. Prima partidă va avea loc pe stadionul lui Tottenham, iar cea de-a doua pe Ludogorets Arena.

În grupa K găasim meciurile dintre locul 2 cu 7 puncte şi locul 3 cu 5 puncte, respectiv Wolfsberger şi Feyenoord, care va fi disputat pe stadionul Worthersee, iar celălalt meci este Dinamo Zagreb versus CSKA Moscova, adică locul 1 cu 11 puncte şi locul 4 cu 3 puncte. Partida dintre cele două va avea loc pe stadionul Maksimir.

Ultimele două partide din această seară, dar şi din faza grupelor sunt cele din grupa L. Liberec o întâlneşte acasă pe Steaua Roşie, cele două echipe se află pe locurile 3 cu 6 puncte şi 2 cu 10 puncte, iar meciul va avea loc pe stadionul u Nisy. Ultimul meci este cel dintre locul 1 cu 13 puncte, Hoffernheim şi KAA Gent, care este pe ultimul loc cu 0 puncte. Partida va avea loc în Germania pe Rhein-Neckar-Arena.

Afla mai multe despre: europa league 

viewscnt
Articole similare