Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sparta Praga - Dukla Praga 3-0. Stanciu, Niţă şi Vătăjelu au fost titulari. Nicuşor, implicat la două dintre goluri

VIDEO | Sparta Praga - Dukla Praga 3-0. Stanciu, Niţă şi Vătăjelu au fost titulari. Nicuşor, implicat la două dintre goluri

Stranieri

Comentarii

Sparta Praga a reuşit prima victorie după cinci egaluri consecutive, 2-0 cu Dukla Praga. Stanciu, Niţă şi Vătăjelu au fost titulari, iar primul a dat un assist.

Fosta campioană a Cehiei a reuşit să rupă seria de rezultate de egalitate. Pentru prima dată după cinci meciuri, fanii celor de la Sparta au putut sărbători o victorie. Ultima dată când echipa din Praga reuşise să câştige a fost pe 18 februarie 2018, 2-0 cu Slovan Liberec. Este altfel, era singura victoriei a lui Sparta în acest an.

Gazdele au deschis repede scorul. În minutul 4, Plavsic a avut o acţiune superbă în partea stângă, a centrat perfect şi Sural a înscris cu capul. Sparta a continuat să joace sigur şi al doilea gol a venit după numai 10 minute. Stanciu a reuşit o pasă superbă, de 40 de metri, Plavsic a preluat şi a înscris.

Jucătorii lui Pavel Hapal au continuat evoluţia solidă şi în minutul 79 a venit golul de 3-0. Stanciu a centrat din corner, mingea a fost prelungită la bara a doua şi Sural a făcut ”dubla”. A fost scorul final.


​Sparta (4-4-2): Niţă - Zahustel, Hovorka, Stetina, Vătăjelu - Stanciu, Kluhanek, Kanga, Plavsic - Kadlec, Sural


90+2 Fluier final.


Min. 79 GOL SPARTA! Sural face 3-0. Stanciu a centrat excelent din corner, mingea a fost prelungită la bara a doua, Sural se afla acolo şi a împins balonul în plasă.


Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45+1 PAUZĂ.


Min. 14 GOL SPARTA! Plavsic îşi trece şi el numele pe lista marcatorilor. Pasa de gol a fost oferită de Stanciu, însă televiziunea care produce meciul a fost luată prin surprindere

Min. 4 GOL SPARTA! Sural deschide scorul după o centrare excelentă a lui Plavsic


Min. 1 - A început meciul


Sparta Praga are o perioadă dezastruoasă. În acest an a reuşit să câştige un singur meci, fapt care i-a adus demiterea lui Andrea Stramaccioni. În locul său a venit Pavel Hapal, însă rezultatele nu s-au îmbunătăţit.

Bilanţul din 2018 este sub orice aşteptare. Din 6 meciuri jucate, Sparta a câştigat unul singur, iar în ultimele cinci partide a făcut doar egal. Echipa la care joacă Stanciu, Niţă şi Vătăjelu a deschis aproape de fiecare dată scorul, dar în fiecare caz a fost egalată şi n-a mai reuşit să revină.

  • LIVE VIDEO Sparta Praga - Dukla Praga

În această etapă, întâlneşte o altă echipă aflată în criză, Dukla Praga - ocupanta locului 12, din 16 echipe, care de asemenea are o singură victorie în acest an. Clasamentul o obligă pe Sparta Praga la victorie, pentru a mai spera măcar la un loc de Europa League. Mai ales că aşteptările conducerii sunt mari după investiţiile masive făcute în acest sezon.

În acest moment, Sparta este la 4 puncte distanţă de primul loc care duce în Europa League şic are este ocupat de Sigma Olomuc. Casele de pariuri o dau favorită certă pe Sparta, cu o cotă la victorie de 1.33.

LIVE VIDEO Sparta Praga - Dukla Praga, sâmbătă, de la 16:00, pe Telekom Sport 3.  Cele mai importane faze sunt pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: sparta pragadukla pragacehiastanciunitavatajelu 

viewscnt
Articole similare