Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sparta Praga - Jablonec 2-0. Stanciu a marcat un gol fantastic şi a fost omul meciului. Niţă, super intervenţie

VIDEO | Sparta Praga - Jablonec 2-0. Stanciu a marcat un gol fantastic şi a fost omul meciului. Niţă, super intervenţiegalerie foto

Fotbal

Comentarii

Sparta Praga a reuşit să câştige cu 2-0 întâlnirea cu Jablonec, într-o perioadă dificilă pentru echipa cehă. Nicuşor Stanciu poate fi considerat omul meicului.

Sparta Praga a controlat prima repriză, chiar dacă nu a ratat foarte multe ocazii. Jablonec putea însă deschide scorul în minutul 30, dar Florin Niţă a avut o intervenţie excelentă. Apoi, a venit rândul celuilalt român să iasă la rampă.

În minutul 31, Sparta a primit o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, lateral stânga. Nicolae Stanciu şi-a aşezat mingea, a tras peste zid şi s-a dus în vinclul de la colţul scurt. Tot Stanciu putea contribui la majorarea diferenţei, în finalul primei reprize, dar a preferat un şut în locul unei pase.

Sparta Praga a continuat să controleze jocul şi în partea a doua. În minutul 62, a venit şi golul de 2-0. Stanciu a contribuit din nou. Internaţionalul român a centrat excelent în careu, Sural a reluat în transversală, mingea a ricoşat la Kadlec, care a înscris. Rezultatul s-a păstrat până la final şi Sparta bifează o victorie importantă într-o perioadă de criză de rezultate.


Min. 90+3 Fluier final!


Min. 62 GOL SPARTA! Kadlec majorează diferenţa. A fost un corner bătut de Stanciu, un jucător de la Sparta a reluat în transversală, mingea a ricoşat la Kadlec, care a marcat.


Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45+1 S-a terminat prima parte!


Min. 32: GOOOOL STANCIU! Mijlocaşul român înscrie superb, din lovitură liberă, şi Sparta deschide scorul.


Min. 30: Niţă e mare! Intervenţie salvatoare la un şut extrem de complicat.

Min. 1 Fluier de start!


Vătăjelu este rezervă, Niţă şi Stanciu sunt titulari. Echipele de start:

  • SPARTA: Niţă - Zahustel, Laya, Sletina, Frydek - Kulhanek, Kanga - Kadlec, Stanciu, Plavsic - Sural
  • JABLONEC: Hruby - Holes, Pernica, Lischka, Zeleny - Masopust, Kubista, Travnik, Jovovic - Chramosta, Dolezal

În criză de rezultate, Sparta Praga caută cea de-a doua victorie în ultimele şapte meciuri disputate în campionatul Cehiei. Următorul adversar va fi Jablonec, vineri, de la ora 21:15, în direct la Telekom Sport 3 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

  • LIVE VIDEO Sparta Praga - Jablonec, vineri, de la 21:15, LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

Pe lângă victoria la scor de neprezentare cu Dukla Praga, echipa românilor Stanciu, Niţă şi Vătăjelu a scos alte şase remize. În urma acestui parcurs dezamăgitor din ultima perioadă, Sparta Praga a picat pe locul 6. În aceste condiţii, acum mai poate spera doar la un loc în preliminariile Europa League, distanţa faţă de locul al doilea, cel care asigură prezenţa în preliminariile Ligii Campionilor, fiind de opt puncte.

LIVE VIDEO Sparta Praga - Jablonec. Declaraţiile lui Stanciu

"Cred că avem evoluţii în creştere, mai ales pe faza ofensivă, dar trebuie, de asemenea, să fim ca o stâncă în apărare. Trebuie să fim consistenţi şi atenţi la fazele fixe şi să ne concentrăm la fiecare minge. Toţi am fost trişti după meciul de sâmbătă cu Plzen (încheiat la egalitate, 2-2), dar acum suntem concentraţi în întregime pe următorul meci, cu Jablonec. E o partidă foarte importantă pentru noi, fiindcă, dacă învingem, urcăm peste ei în clasament. Încă este posibil să ne calificăm în cupele europene şi acesta e obiectivul nostru" , a declarat Nicolae Stanciu.

 

Afla mai multe despre: sparta pragajabloneccehiastanciunita 

viewscnt
Articole similare