Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sparta Praga s-a chinuit cu Bohemians, scor 0-0, dar va juca în Europa League. Niţă a avut câteva intervenţii excelente.

VIDEO | Sparta Praga s-a chinuit cu Bohemians, scor 0-0, dar va juca în Europa League. Niţă a avut câteva intervenţii excelente.
Comentarii

Sparta Praga s-a chinuit cu Bohemians, în ultima etapă din Cehia, scor 0-0. Stanciu, Vătăjelu şi Niţă au fost titulari. Sparta Praga va juca în Europa League.

Miza pentru Sparta în ultima etapă era locul care duce direct în grupele Europa League. Pentru asta, avea nevoie de victorie cu Bohemians, iar Jablonec să se împiedice cu Slovacko. Sparta a jucat destul de bine, cu câteva situaţii bune de a marca, dar inspiraţia în faza de finalizare a lăsat de dorit.

Mai mult, Bohemians putea să dea lovitura pe finalul meciului, cu două ocazii singur cu portarul, însă Niţă a tratat excelent fiecare fază şi a reuşit să-şi salveze colegii. De altfel, portarul român a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Stanciu a avut şi el un meci bun, dar a alternat momentele sclipitoare cu cele în care a dispărut din joc. Cât despre Vătăjelu, a fost implicat în fazele ofensive, a scos un penalty, care a fost însă anulat după ce arbitrul a apelat la asistenţa video. Vătăjelu a fost înlocuit în minutul 81.



Sparta Praga a picat pe locul 5 după acest rezultat, dar a reuşit să prindă un loc de Europa League. Stanciu&Co vor fi nevoiţi însă să joace încă din turul II preliminar.


Min. 90+3 Fluier final.

Min. 79 Ocazie uriaşă pentru Bohemians.


Min. 74 Niţă are o intervenţie excelentă şi îşi salvează echipa.


Min. 50 Penalty anulat pentru Sparta. Stanciu pasează excelent pentru Vătăjelu, care rămâne singur cu portarul, dar cade în momentul şutului. Arbitrul a arătat penalty în primă fază, dar şi-a schimbat decizia după ce a apelat la sistemul VAR.


Min. 47 Vătăjelu cere penalty la un duel în careu, dar arbitrul lasă jocul să continue.


Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45+1 S-a terminat prima parte.


Min. 32 Niţă are o intervenţie sigură la un şut din unghi.


Min. 4 Ocazie foarte mare ratată de Sparta Praga.


Min. 1 A început meciul.


UPDATE | Avem echipa de start a Spartei Praga. Toţi cei trei români, Niţă, Vătăjelu şi Stanciu sunt titulari


Bohemians 1905 este o echipă micuţă din Praga, însă cu foarte mulţi suporteri şi unii dintre cei mai patimaşi. Iar când în vizită vine Sparta, stadionul este mereu plin. Acum, Bohemians 1905 termină un sezon excelent, în care a reuşit să ajungă până pe locul şapte, una dintre cele mai bune clasări din ultima perioadă. Iar fanii vor să îşi ia la revedere de la jucători cu această ocazie, iar meciul cu Sparta este cel mai bun prilej pentru acest lucru. De partea cealaltă, jucătorii vor să le facă un cadou fanilor şi să câştige duelul cu Sparta pentru a-i scoate din Europa League, cel puţin să nu se califice direct în faza grupelor.

Sparta Praga vine cu un singur gând în această deplasare, să obţină toate cele trei puncte şi să spere ca Jablonec se va încurca cu Slovacko, pentru a urca pe podium şi a merge direct în grupele Europa League. Stanciu şi compania trec printr-o formă foarte bună, cu victorii în ultima perioadă, însă şi echipele din jurul lor au avut meciuri foarte bune. Dacă nu se va obţine o victorie în acest meci, Sparta va fi nevoită să evolueze în tururile preliminare, unde lucrurile se pot complica.

În tur, cele două formaţii au oferit un meci foarte echilibrat, terminat la egalitate, scor 1-1. Acum, ne aşteptăm din nou la echilibru, însă suntem de părere că formaţia lui Nicuşor Stanciu, Niţă şi Vătăjelu va reuşi să câştige şi să spere până în ultima clipă la podium. 

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuripontul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare