Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sparta Praga, victorie la scor cu Mlada Boleslav. Stanciu a făcut spectacol

VIDEO | Sparta Praga, victorie la scor cu Mlada Boleslav. Stanciu a făcut spectacol

Stranieri

Comentarii

După două înfrângeri suferite în ultimele două runde de campionat, Sparta Praga a trecut cu 4-1 de Mlada Boleslav. Staciu a fost fără îndoială omul meciului: a pasat la golul doi al Pragăi, a scos o lovitură de pedeapsă în minutul 63 şi l-a pus în mai multe rânduri în dificultate pe Seda.

LIVE VIDEO | Sparta Praga - Mlada Boleslav 4-1

Echipele de start:

Sparta Praga: Niţă - Chipciu, Radakovic, Costa, Civic - Stanciu, Kanga, Frydek, Vătăjelu - Pulkrab, Tetteh; Rezerve: Heca, Kaya, Mebrahtu, Sacek, Stetina, Vukadinovic, Wiesner

Mlada Boleslav: Seda - Pauschek, Takacs, Chalus, Kerestes - Prikyl, Hulka, Mares, Konate - Ladra, Komlichenko; Rezerve: Kamenar, Dzafic, Hubinek, Katerinak, Kral, Krapka, Novak


FINAL

84' - GOOOOOOOOL Mlada! Lukas Hulka  marchează golul de onoare, după o lovitură liberă

63' - GOOOOOOOOL Sparta! Stanciu este faultat în careu, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri după consultarea VAR. Kanga a transformat cu un şut puternic în stânga porţii apărate de Seda.

46' - Start în repriza secundă!

PAUZĂ

37' - GOOOOOOL Sparta! Chipciu învăluie prin partea dreaptă şi centrează în faţa porţii, iar Tetteh reia în plasa porţii apărate de Seda.

29' - Penalty pentru Mlada! Uros Radakovic (Sparta Praga) faultează un adversar în careul de 16 metri, iar arbitrul Pavel Orel arată punctul cu var. După consultarea VAR revine asupra deciziei şi lasă meciul să continue.

20' - GOOOOOOL Sparta! Tetteh marchează din pasa lui Stanciu

19' - GOOOOOOL Sparta! Pulkrab marchează după o bâlbâială în faţa porţii

1' - A început partida!


Sparta Praga nu traversează un moment bun în Cehia. Echipa românilor are nevoie de victorie în partida cu Mlada de pe teren propriu. În primul rând, pentru a întrerupe seria negativă din ultimele două runde. În al doilea rând, pentru a nu pierde contactul cu Slavia lui Băluţă, formaţie care după succesul de la Liberec, are cu şapte puncte mai mult decât Stanciu et co.

  • LIVE | Sparta Praga - Mlada Boleslav luni, de la ora 19:00, Telekom Sport 2

Adversara Spartei, Mlada Boleslav, a pierdut trei din primele cinci deplasări din campionat. Elevii lui Jozef Weber s-au înclinat la Zlin şi Pribram şi au fost zdrobiţi de campioana Viktoria Plzen, scor 1-6.

Pe teren propriu, Sparta este neînvinsă. Doar Pribram a reuşit să smulgă un punct în primele cinci meciuri jucate pe teren propriu de echipa lui Stanciu, Vătăjelu, Chipciu şi Niţă.

  • LIVE | Sparta Praga - Mlada Boleslav luni, de la ora 19:00, Telekom Sport 2

Trupa lui Weber are unul dintre cele mai bune atacuri din campionat, dar şi una dintre defensivele cele mai slabe. Marele pericol pentru Florin Niţă este rusul Nikolay Komlichenko, golgeterul campionatului din Cehia, cu 11 goluri marcate în acest sezon. Fostul internaţional de tineret al Rusiei ar fi una dintre ţintele viitoarei perioade de transferuri pentru Sparta Praga, un motiv în plus să convingă în meciul direct.

  • LIVE | Sparta Praga - Mlada Boleslav luni, de la ora 19:00, Telekom Sport 2

La Mlada joacă şi Tiemoko Konate, fostul fotbalist al Spartei Praga între 2012 şi 2017. Ivorianul a impresionat în dubla cu FCSB şi trezise la un moment dat interesul patronului roş-albaştrilor.  Alţi cinci fotbalişti din lotul lui Weber au mai trecut pe la formaţia pragheză: Kamenar, Paushek, Janos, Matejovski, şi Prikryl. 

Afla mai multe despre: sparta praganicolae stanciualexandru chipciu,  

viewscnt
Articole similare