Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol de excepţie peste ocean. Echipa lui LeBron James a câştigat All Star Game 2020. Kawhi Leonard, MVP-ul meciului

VIDEO | Spectacol de excepţie peste ocean. Echipa lui LeBron James a câştigat All Star Game 2020. Kawhi Leonard, MVP-ul meciului

NBA

Comentarii

Echipa lui LeBron James a câştigat All Star Game-ul de anul acesta, după un meci spectaculos cu formaţia lui Giannis Antetokounmpo, terminat cu scorul de 157 la 155. MVP-ul partidei a fost Kawhi Leonard, de la Team LeBron, care a avut 30 de puncte, 7 recuperări şi 4 assist-uri. A fost primul trofeu de acest gen din cariera baschetbalistului de la LA Clippers.

Evenimentul care a avut loc la Chicago a fost dedicat memoriei lui Kobe Bryant, care a decedat luna trecută, într-un accident de elicopter. 

În plus, şi formatul All Star Game-ului a suferit anumite modificări, pentru a-l omagia pe fostul mare baschetbalist, care a jucat de 18 ori în meciul stelelor din baschetul american, dar şi pe fiica acestuia.

Jucătorii din echipa lui LeBron au purtat tricouri cu numărul 2, cel al Giannei Bryant, iar cei din formaţia adversă au avut tricouri cu numărul 24, folosit de Kobe Bryant. De asemenea, trofeul acordat MVP-ului se numeşte începând de anul acesta ”Kobe Bryant Award”.

Afla mai multe despre: nba 

viewscnt
Articole similare