Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol făcut de Budescu în Arabia Saudită! Românul a fost cel mai bun om de pe teren

VIDEO | Spectacol făcut de Budescu în Arabia Saudită! Românul a fost cel mai bun om de pe teren

Stranieri

Comentarii

Constantin Budescu a avut o nouă performanţă de excepţie pentru Damac. Mijlocaşul român a terorizat apărarea adeversă, dar, din păcate, nu a reuşit să ajute formaţia să se impună. Damac a pierdut acasă, cu scorul de 1-2. Odion Ighalo, fost jucător al Watford şi Manchester United, a înscris ambele goluri pentru adversara lui Budescu, Al Shabab.

Budescu continuă să impresioneze. În ciuda faptului că formaţia sa a pierdut, mijlocaşul român a fost unul dintre cei mai buni jucători din teren. Fostul căpitan al Astrei a creat o multitudine de ocazii pentru coechipieri şi a demonstart aptitudinea sa pentru faze fixe. La fiecare corner sau lovitură liberă, apărarea lui Al Shabab tremura din pricina lui Budescu, iar dacă Damac ar fi avut măcar un atacant de clasă, ar fi reuşit să se impună.

Mijlocaşul român a fost depus ca mijlocaş dreapta în partida împotriva lui Al Shabab, dar a avut un mare impact oricum, chiar şi într-o poziţie nefirească lui. Mai mult, dacă acesta va putea juca unde îi place, în spatele vârfului, ar putea avea mult mai multă influenţă.

VIDEO | Faze Damac vs Al Shabab 1-2

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare