Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol fotbalistic în Cupa României! FC Botoşani a eliminat CFR Cluj la loviturile de departajare. A fost 2-2 în 120 de minute

VIDEO | Spectacol fotbalistic în Cupa României! FC Botoşani a eliminat CFR Cluj la loviturile de departajare. A fost 2-2 în 120 de minute

Cupa României

Comentarii

FC Botoşani a eliminat CFR Cluj în "16"-imile de finală ale Cupei României după loviturile de departajare. După cele 120 de minute scorul a fost 2-2.

FC Botoşani s-a calificat în optimile Cupei României, după un meci thriller cu CFR. Moldovenii au fost mai buni la loviturile de departajare, chiar dacă au ratat primii. Luis Aurelio şi Mailat au fost imprecişi de la punctul cu var, iar Leonel Pierce a înscris golul calificării.

După prima repriză, părea că Botoşani nu va avea probleme în a-şi asigura calificarea. Bordeianu a fost eliminat după o jumătate de oră de joc. Imediat după, moldovenii au deschis scorul. Ashkovski a marcat al treilea său gol pentru echipa lui Croitoru. Clujenii au ieşit mult mai motivaţi după pauză şi în decurs de doar patru minute au întors scorul. Chiar doi foşti jucători ai Botoşaniului au înscris. Golofca a egalat, iar Burcă şi-a adus echipa în avantaj. Cu zece minute înainte de final, moldovenii au primit un penalty. Rodriguez l-a executat impecabil şi a trimis meciul în prelungiri. FC Botoşani a trecut din nou de CFR în Cupa României, după ce în 2017 o eliminase tot la loviturile de departajare.

VIDEO | FC Botoşani - CFR Cluj 2-2, 4-2 după penalty-uri

 
ECHIPELE DE START
 
FC Botoşani: Hankic - Bryan, Moescu, Chindriş (cpt), Marcel - Rodriguez - Papa, Ebenhofer - Ashkovski, Minas, Ofosu
 
CFR Cluj: Fernandez - Butean, Paşcanu, Burcă, Susic - Bordeianu, Luis Aurelio, Djokovic - Golofca, Rondon, Petrila
Rezerve: Rus, Cestor, Mureşan, Sylla, Mailt, Dodi, Traore

Leonel Pierce transformă penalty-ul şi Botoşani se califică în optimile de finală. 

Mailat ratează şi Botoşani este la un pas de calificare. 

Luis Aurelio trimite în bară. Cascini transformă pentru Botoşani. 

Djokovic execută impecabil şi CFR este în avantaj după două serii de penalty-uri. 

Botoşani a ratat de la 11 metri. Câmpanu a trimis peste poartă. 

Meciul se decide la penalty-uri. 

Min. 115: Ocazie CFR! Luis Aurelio şi-a pus mingea pe stângul şi a şutat, dar Hankic se dovedeşte a fi cel mai bun jucător de la Botoşani. 

Min. 81: GOOOL FC Botoşani! Rodriguez a transformat lovitura de pedeapsă. 

Min. 80: Penalty pentru FC Botoşani!

Min. 60: GOOOL CFR! Burcă înscrie şi el împotriva fostei sale echipe. 

Min. 59: Ocazie CFR! Rondon a fost aproape de a îşi aduce echipa în avantaj, dar Hankic scoate din nou în corner. 

Min. 55: GOOOL CFR! Golofca înscrie împotriva fostei sale echipe. 

Min. 53: Ocazie CFR! Ardelenii caută egalarea în 10 oameni. Mailat a trimis un şut din marginea careului, dar Hankic a fost la post. 

Min. 37: GOOOL FC Botoşani! Ashkovski a deschis scorul după o bâlbâială în apărarea lui CFR. 

Min. 32: Eliminare la CFR Cluj! Mihai Bordeianu primeşte al doilea cartonaş galben şi este trimis la vestiare. 
 
 
Min. 6: Ocazie CFR Cluj! Acţiune a oaspeţilor care scot mingea în zona centrală şi Luis Aurelio trimite peste poartă.
 

FC Botoşani şi CFR Cluj se întâlnesc în cel mai tare meci al 16-imilor de finală ale Cupei României. Cele două reeditează întâlnirea din urmă cu doi ani, tot din 16-imi, atunci când molodvenii se impuneau după lovituri de la 11m. După 120 de minute scorul a fost egal, 1-1. Doi jucători care se află şi acum în loturile celor două echipe şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. Rodriguez pentru Botoşani, Omrani la CFR Cluj. 

A fost penultima confruntare dintre cele două în Moldova. pe ultima campionii au câştigat-o clar cu 5-1, prima victorie a clujenilor pe terenul adversarei de astăzi după 5 jocuri fără înfrângere pentru gazdele din această seară. Dacă CFR are 4 trofee ale Cupei României câştigate de-a lungul timpului, FC Botoşani nu are în palmares nici măcar un ultim act. Şefii trupei din Gruia au cerut amânarea partidei din cauza calendarului aglomerat din această perioadă al echipei ce reprezintă România în Europa League. Pe de altă parte, formaţia antrenată de Marius Croitoru vine după o înfrângere usturătoare în faţa Chindiei care a mărit la 7 numărul meciurilor făr victorie pentru FC Botoşani în Liga 1. 

Afla mai multe despre: cupa românieifc botoşanicfr cluj 

viewscnt
Articole similare