Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol în Cupa Germaniei, în direct la Telekom Sport. Pizarro a marcat o "dublă" la 40 de ani. Vezi aici toate rezumatele

VIDEO | Spectacol în Cupa Germaniei, în direct la Telekom Sport. Pizarro a marcat o "dublă" la 40 de ani. Vezi aici toate rezumatele
Comentarii

Sâmbătă Cupa Germaniei a fost acasă la Telekom Sport. Urmăreşte mai jos rezumatele meciurilor transmise de programele Telekom Sport. Mainz, cu Maxim intrat pe parcursul meciului, a fost eliminată de Kaiserslautern.

Hoffenheim a trecut cu mari emoţii de primul tur în Cupa Germaniei. Echipa pregătită de Alfred Schreuder a învins-o la loviturile de departajare pe Wurzburger, o trupă de liga a treia care s-a bătut până în ultima secundă.

Werder Bremen s-a distrat în meciul considerat în deplasare, dar pe care l-a jucat acasă cu Atlas Delmenhort, o echipă de liga a cincea. Soarta calificării a fost clară din start. Osako şi Moisander au dus repede scorul la 2-0. Schimdt a marcat golul de onoare al lui Atlas. Rashica şi Klaassen au stabilit scorul pauzei, 4-1 pentru Werder. Repriza a doua i-a aparţinut veteranului Claudio Pizzaro. Cu două luni înainte să împlinească 41 de ani, a marcat la trei minute după ce a fost trimis pe teren. După alte şase minute a mai punctat o dată, iar Werder a obţinut o calificare fără emoţii.

Aachen a ajuns in liga a patra, dar a avut peste 30 de mii de suporteri in tribune la meciul de Cupa cu Leverkusen. Reprezentanta Germaniei in Chammpions League a trecut la conducere dupa un autogol stupid si s-a desprins cu reusita lui Volland. Aachen a marcat in startul partii secunde, dar Bailey, abia intrat pe teren a refacut diferenta de doua goluri. Un fost junior al Alemanniei, Havertz a stabilit scorul final, Aachen-Leverkusen 1-4.
 

Afla mai multe despre: cupa germaniei 

viewscnt
Articole similare