Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol în deşert. Royal Rumble, sicrie şi meciuri în cuşcă. În această seară, WWE organizează un eveniment istoric în Arabia Saudită

VIDEO | Spectacol în deşert. Royal Rumble, sicrie şi meciuri în cuşcă. În această seară, WWE organizează un eveniment istoric în Arabia Saudită

Sporturi

Comentarii

Vince McMahon a dat lovitura. Patronul WWE a luat peste 100 de milioane de dolari de la arabi şi organizează un eveniment de proporţii la Jeddah. "Greatest Royal Rumble" are loc pe stadionul King Abdullah Sports City, care are o capacitate de 62.241 de locuri.

Superstarurile din WWE vor scrie istorie în această seară. După WrestleMania, compania lui Vince McMahon a decis să organizeze un eveniment pe măsură şi în Arabia Saudită. La "Greatest Royal Rumble" vor fi apărate toate titlurile diviziei masculine, femeile neavând permisiunea să participe la acest show. 

Meciul care se anunţă însă a fi cel mai interesant este cel care dă şi numele evenimentului. 50 de oameni, printre care Daniel Bryan, Randy Orton, Rey Mysterio, Chris Jericho, Big Show, Mark Henry, Kurt Angle sau The Great Khali, vor încerca să câştige cel mai mare meci de tipul Royal Rumble din istorie.

Aşa cum se poate vedea şi în clipul de prezentare al show-ului, care va fi transmis în direct pe platforma WWE Network, la Greatest Royal Rumble, sunt programate şi meciuri care nu au ca miză vreun titlu şi care nu au legătură cu conflictele deja cunoscute din Raw şi din Smackdown. Unul dintre aceste meciuri este printre preferatele lui Undertaker. "Fenomenul" se va lupta cu Rusev într-un Casket match. Pentru a câştiga un astfel de meci, trebuie să îţi închizi adversarul ... într-un sicriu. 

La Jeddah e programat şi un meci pentru cei nostalgici. După ce au purtat nenumărate războaie la jumătatea anilor 2000, John Cena şi Triple H se vor înfrunta pentru prima dată în ultimii opt ani. 

Card-ul de la Greatest Royal Rumble
1. Greatest Royal Rumble match (50-man Royal Rumble match)
2. Brock Lesnar (c) vs. Roman Reigns (Steel Cage match pentru titlul Universal)
3. Seth Rollins (c) vs. Finn Balor vs. Samoa Joe vs. The Miz (Ladder match pentru titlul Intercontinental)
4. AJ Styles (c) vs. Shinsuke Nakamura (pentru titlul WWE)
5. Jeff Hardy (c) vs. Jinder Mahal (pentru titlul Statelor Unite)
6. Bray Wyatt şi Matt Hardy vs. Cesaro şi Sheamus (pentru titlurile vacante Raw Tag Team)
7. The Bludgeon Brothers (Harper şi Rowan) (c) vs. The Usos (Jey şi Jimmy Uso) (pentru titlurile Smackdown Tag Team)
8. Cedric Alexander (c) vs. Kalisto (pentru titlul Cruiserweight)
9. John Cena vs. Triple H
10. The Undertaker vs. Rusev (Casket match)

Afla mai multe despre: arabia sauditawrestlingroyal rumblewweundertakercenatriple h 

viewscnt
Articole similare