Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Spectacol în Liga Campionilor la handbal feminin! Metz a câştigat în faţa lui Krim. Liderul Gyor rămâne neînvins după ce a făcut scor cu Odense

VIDEO Spectacol în Liga Campionilor la handbal feminin! Metz a câştigat în faţa lui Krim. Liderul Gyor rămâne neînvins după ce a făcut scor cu Odense

Handbal

Comentarii

Toate rezultatele zilei din Liga Campionilor la handbal feminin

Fără Cristina Neagu, infectată cu noul coronavirus, CSM a suferit prima înfrângere în Grupa A a Ligii Campionilor. Tigroaicele nu au preluat deloc conducerea pe terenul lui Kristiansand. În prima repriză, norvegiencele au fost în avantaj, dar nu la mai mult de 3 goluri. La pauză, CSM era condusă cu 14 la 12. Partea secundă a fost şi mai grea pentru echipa lui Adi Vasile. Kristiansand s-a distanţat din ce în ce mai mult şi a pus chiar şi 6 goluri pe tabelă. CSM nu a mai avut puterea să se apropie şi a pierdut cu 25 la 30. Meciul CSM-ului cu Rostov Don, de etapa trecută, a fost amânat, din cauza faptului că rusoaicele au avut cazuri de coronavirus la echipă. Astfel, după 3 partide, echipa lui Adi Vasile este pe locul 3, cu 4 puncte. Tigroaicele vor juca următorul meci în Liga Campionilor duminica viitoare, pe teren propriu, cu Ferencvaros.

Tot în Grupa A a Ligii Campionilor, Metz a câştigat meciul cu Krim Ljubljana, scor 33 la 27. Franţuzoaicele sunt însă pe locul 2, după Kristiansand, care şi-a asigurat poziţia de lider în grupă, după succesul cu CSM. Metz are două victorii consecutive, în timp ce slovenele de la Krim n-au câştigat niciun meci până acum.

În Grupa B, din care face parte şi Râmnicu Vâlcea, liderul Gyor rămâne neînvins. Unguroaicele au câştigat în această etapă meciul cu Odense, scor 32 la 25 şi au 6 puncte după 4 meciuri. Danezele sunt la egalitate de puncte cu Gyor şi cu Brest, echipa de pe locul 2.

Franţuzoaicele puteau urca pe primul loc, dacă ar fi câştigat pe terenul lui Buducnost. S-a terminat însă egal, 22 la 22. Echipa din Muntenegru rămâne fără victorie după primele 4 etape din grupă, în timp ce Brest are două succesuri şi două remize.  Codaşa grupei este Râmnicu Vâlcea, care ar fi trebuit să joace în acest week-end cu Podravka, în Grupa B a Ligii Campionilor. Meciul a fost anulat însă, din cauza numărului mare de cazuri din Vâlcea. Echipa lui Pera nu are niciun punct până acum.

Afla mai multe despre: handbal feminingyor 

viewscnt
Articole similare