Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol în meciurile de miercuri de handbal din Champions League! Flensburg, victorie dramatică în faţa lui PSG, festival de goluri la meciul lui Aalborg

VIDEO | Spectacol în meciurile de miercuri de handbal din Champions League! Flensburg, victorie dramatică în faţa lui PSG, festival de goluri la meciul lui Aalborg

Handbal

Comentarii

Rezumatele zilei din Liga Campionilor de handbal, masculin.

PSG - Flensburg 28-29

PSG a început cu stângul aventura în noul sezon al Ligii Campionilor. A pierdut acasă, cu Flensburg, câştigătoarea din 2014 a competiţiei. Francezii au dominat meciul aproape în întregime şi la pauză au intrat cu 4 goluri avantaj, 18 la 14. Repriza secundă a început tot cu PSG la control, dar pe final, nemţii au reuşit să preia conducerea. Au câştigat până la urmă cu emoţii, la un singur gol, 29 la 28. 

Kielce - Szeged 26-23

Vive Kielce şi-a revenit după eşecul cu Flensburg, din prima etapă a Grupei A a Ligii Campionilor. Polonezii au câştigat meciul cu Szeged. O singură dată au condus ungurii, chiar când au deschis scorul. În rest, Kielce a fost în permanenţă la conducere. La pauză, polonezii aveau 5 goluri avans, 12 la 7. În partea secundă, echipa din Ungaria a marcat mai multe goluri, 16, dar nu a reuşit nici măcar să egaleze. Kielce a câştigat cu 26 la 23. 

Porto - Brest 27-25

Tot în Grupa A, Porto a câştigat meciul cu Meshkov Brest. Echipa din Belarus a controlat aproape în totalitate prima repriză, dar portughezii şi-au revenit chiar înainte de pauză şi au întors rezultatul. 12-9 a fost scorul după 30 de minute. Porto a continuat în aceeaşi manieră şi repriza secundă. Meshkov a egalat de două ori, dar nu a fost suficient. Portughezii au câştigat cu 27 la 25. 

Aalborg - Motor 38-29

În Grupa B, Aalborg a obţinut a doua victorie, de data aceasta cu HC Motor. Ucrainenii au început mai bine partida, dar nu au reuşit să se ducă la mai mult de un gol distanţă. După ce a egalat la 4, Aalborg s-a instalat la conducere şi nu a mai cedat până la finalul meciului. Danezii au intrat la vestiare cu 17 la 13. Repriza a doua a fost la discreţia lui Aalborg, care a condus chiar şi la 11 goluri. Echipa din Danemarca s-a impus până la urmă cu 38 la 29. Pentru ucraineni acesta a fost primul eşec din grupă. 

Afla mai multe despre: champions league masculin 

viewscnt
Articole similare