Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol în NBA. All Star Game, exclusiv pe canalele Telekom Sport

VIDEO | Spectacol în NBA. All Star Game, exclusiv pe canalele Telekom Sport

NBA

Comentarii

Începând de vineri noapte şi până luni dimineaţă, baschetul din Statele Unite ale Americii intră sub zodia All Star Game. Meciul vedetelor se anunţă unul cu adevărat impresionant. E plin de premiere şi de nume grele care vor încerca să ofere show total

NBA-ul a utilizat pentru acest sezon un nou sistem pentru All Star Game 2018. Acesta a adus o modificare cel puţin interesantă. Neschimbat a rămas modul de alegere al titularilor, adică prin vot public şi cel al rezervelor, care a revenit votului antrenorilor. După stabilirea celor 24 jucători care vor evolua la All Star Game 2018, s-a trecut la un Draft, prin intermediul căruia cei doi căpitani au ales, alternativ jucătorii din propria echipă.

LeBron James a ales şase pivoţi şi cinci jucători de perimetru. El a optat pentru şase jucători din Est şi cinci din Vest. Stephen Curry a ales şase fundaşi şi cinci pivoţi. Steph are şase colegi din Vest şi cinci din Est.

LeBron James l-a inclus în lotul titularilor pe Irving, plecat chiar vara trecută de la Cleveland Cavaliers la Boston Celtics, pentru a nu mai fi în umbra primului. A mai luat şi doi jucători de la New Orleans Pelicans, DeMarcus Cousins şi Anthony Davis, precum şi pe Kevin Durant de la Golden State Warriors

De partea cealaltă, Stephen Curry a optat pentru două noi fenomene din NBA, Giannis Antetokounmpo de la Milwaukee Bucks şi Joel Embiid de la Philadelphia 76ers. Apoi i-a luat pe DeMar DeRozan de la Toronto Raptors şi pe James Harden de la Houston Rockets.

Meciul stelelor baschetului nord-american masculin este programat pentru data de 18 februarie anul curent, la Staples Center din Los Angeles. Partida este în exclusivitate la Telekom Sport.

Până la partida în sine, Telekom Sport propune sâmbătă dimineaţă partida Rising Stars, de la ora 04.00, apoi duminică, de la ora 03.00, All Star Saturday Night. 

Afla mai multe despre: all star gamenbameciul vedetelorlebron jamesstephen curryrising stars 

viewscnt
Articole similare