Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol în Old Firm, într-un meci decis de Ryan Kent. Rangers şi Celtic se bat din nou pentru titlu în Scoţia

VIDEO | Spectacol în Old Firm, într-un meci decis de Ryan Kent. Rangers şi Celtic se bat din nou pentru titlu în Scoţia
Comentarii

După şase ani, Rangers a învins-o pe marea sa rivală şi a egalat-o la puncte. Chiar dacă are un meci mai mult jucat, trupa lui Steven Gerrard visează din nou la titlul din Premiership.

Ryan Kent a marcat singurul gol al marelui derby, într-un meci în care Rangers a fost echipa mai bună. Gruparea de pe Ibrox a controlat partida şi şi-a surclasat pentru prima dată după mulţi ani marele rival.

Daniel Candeias trecuse pe lângă primul gol al zilei în minutul 15, iar câteva minute mai târziu, portarul Gordon intervenise fantastic la reluarea lui Connor Goldson.

Golul lui Kent a venit oarecum firesc, iar gazdele puteau să-şi majoreze avantajul după  pauză prin Scott Artfield. Elevii lui Rodgers nu au reuşit să pună aceiaşi presiune cu care Celtic îşi obişnuise fanii în ultimii ani de Old Firm, iar la final, alb-verzii au suferit a patra înfrângere din actuala ediţie de campionat.

Cu un meci mai puţin jucat, Celtic e la egalitate de puncte (42) cu Rangers, în vreme ce Kilmarnock e pe locul 3 cu 38 de puncte. Acolo joacă Rangers următorul meci de campionat, în vreme ce Celtic are o misiune facilă pe teren propriu cu St. Mirren.

Rangers: McGregor - Tavernier, Goldson, Worrall, Halliday - Mccrorie - Candeias, Arfield, Jack, Kent - Morelos

Celtic: Gordon - Lustig, Boyata, Benkovic, McGregor - Brown, Ntchman - Forres, Christie, Sinclair - Johnston

Afla mai multe despre: rangerscelticold firm,  

viewscnt
Articole similare