Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol în Serie A! Meci cu patru goluri în Inter - Atalanta. AC Milan a câştigat, iar Daniel Maldini a marcat sub privirile tatălui

VIDEO | Spectacol în Serie A! Meci cu patru goluri în Inter - Atalanta. AC Milan a câştigat, iar Daniel Maldini a marcat sub privirile tatălui

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Inter - Atalanta 2-2

Inter şi Atalanta au făcut spectacol pe San Siro. Campioana a deschis scorul după numai cinci minute. Barella a centrat perfect, iar Lautaro Martinez a reluat superb, fără speraţe pentru Musso. Până la pauză, bergamascii au întors scorul. Regele şuturilor de la distanţă l-a învins pe Handanovic. Malinovskiy a înscris pentru a zecea oară din afara careului, pentru Atalanta. Tot el a şutat şi la a doua reuşită a echipei sale. Toloi a fost pe fază şi a împins mingea în poartă. Dzeko a marcat şi el la fel de uşor, iar Inter putea păstra toate punctele. Dimarco a ratat însă o lovitură de la 11 metri, iar partida s-a încheiat 2 la 2.

Spezia - AC Milan 1-2

Daniel Maldini continuă tradiţia familiei la Milan. În meciul cu Spezia, mijlocaşul a înscris primul său gol la echipa mare a diavolilor, la chiar primul meci ca titular. Tatăl său, Paolo, marcase ultima dată în urmă cu 13 ani, în timp ce ultima reuşită a bunicului său, Cesare datează de acum 60 de ani. Spezia a egalat cu mare noroc, după ce şutul lui Verde a fost deviat de doi adversari. Introdus pe teren în minutul 82, Brahim Diaz a marcat golul de trei puncte. Milan s-a impus cu 2 la 1 şi are 16 puncte după şase etape.

Genoa - Verona 3-3

Genoa şi Verona au oferit un spectacol fabulos. Grifonul a fost condus acasă până cu un sfert de oră înainte de final. Giovani Simeone a deschis scorul pentru oaspeţi în startul partidei. Barak l-a majorat la începutul părţii a doua. În ultimul sfert de oră, Genoa a întors rezultatul. Criscito a înscris din penalty, apoi eroul a fost Destro. Atacantul italian a înscris superb, cu capul. Apoi a oferit reuşita zilei şi a declanşat isteria în peluză. Verona a salvat punctul în prelungiri, după golul lui Kalinic.

Afla mai multe despre: inter atalantaserie ameciuri serie a 

viewscnt
Articole similare