Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol în "Ştefan cel Mare"! Suporterii i-au aşteptat cu torţe pe dinamovişti, înainte de meciul cu Viitorul din Cupa României

VIDEO | Spectacol în "Ştefan cel Mare"! Suporterii i-au aşteptat cu torţe pe dinamovişti, înainte de meciul cu Viitorul din Cupa României

Dinamo București

Comentarii

Fanii dinamovişti speră ca echipa favorită să lupte pentru câştigarea Cupei României, iar suporterii au ţinut să-i motiveze pe fotbaliştii lui Cosmin Contra, înaintea partidei cu Viitorul.

VIDEO | Dinamo - Viitorul, în Cupa României, sâmbătă, de la 20:45, pe Telekom Sport 1

Pentru Cosmin Contra, partida din 16-imile Cupei României va fi ultima pe banca lui Dinamo, iar antrenorul şi jucătorii au avut parte de o primire de zile mari la stadionul din "Ştefan cel Mare". 

Fanii au aprins torţe şi au cântat, pentru a-i încuraja pe favoriţi. Suporterii s-au strâns pe Bulevardul Barbu Văcărescu, lângă stadionul Dinamo:

"Ne vedem la 19:20, nu are rost să veniţi mai devreme. Dinamo‐Viitorul în Cupa României, la ora 19.20 ii asteptăm pe băietii nostri pe Barbu Văcarescu! Prezenţa a 100 de oameni face mai mult ca 10.000 de likeuri pe fb. Nu uitaţi să respectaţi distanţarea fizică şi portul măştilor, nu stă nimeni pe loc in dreptul intrării din Barbu Văcărescu!", a transmis PCH, sâmbătă.

Afla mai multe despre: dinamoviitorulstefan cel mare 

viewscnt
Articole similare