Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol la Campionatul European de handbal feminin! Ungaria a fost învinsă, în surpriza zilei. Franţa, meci dramatic. Danemarca, lider în grupă

VIDEO | Spectacol la Campionatul European de handbal feminin! Ungaria a fost învinsă, în surpriza zilei. Franţa, meci dramatic. Danemarca, lider în grupă

Handbal

Comentarii

Campionatul European de handbal feminin poate fi urmărit pe canalele Telekom Sport şi pe Telekomsport.ro.

VIDEO EURO 2020 | Ungaria - Croaţia 22-24

Naţionala Croaţiei a produs prima mare surpriză de la Campionatul European de handbal. Ex-iugoslavele au învins Ungaria la capătul unui meci extrem de echilibrat. Cele două naţionale s-au succedat la conducerea meciului până aproape de final. În ultimele zece minute, croatele au reuşit să marcheze de patru ori la rând, iar Ungaria a fost incapabilă să mai revină. În final s-a terminat 24- 22 pentru Croaţia.

VIDEO EURO 2020 | Franţa - Muntenegru 24-23

Campioana europeană Franţa a debutat cu dreptul la ediţia din acest an, după o revenire de senzaţie în faţa naţionalei din Muntenegru. Fosta echipă a lui Adi Vasile a fost în control mai bine 50 de minute şi a avut chiar şi cinci goluri avantaj. Finalul a fost însă de infarct. Franţa a trecut pentru prima oară la conducere cu opt minute înainte de final şi a reuşit să se impună în cele din urmă cu 24 la 23.

Danemarca - Slovenia 30-23

Lider în grupa A la finalul primei etape este Danemarca. Gazda europeanului a avut emoţii doar în startul partidei cu Slovenia, dar apoi a preluat iniţiativa, iar la pauză a intrat cu avantaj de două goluri. Danezele au continuat să se distanţeze în partea a doua, iar în final s-au impus la şapte goluri, 30 la 23.

 

Afla mai multe despre: euro 2020campionatul european de handbalungaria 

viewscnt
Articole similare