Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol total cu Flavius Stoican la conferinţa de presă: ”Burlacu n-a venit aici că e ginerele meu!” :)

VIDEO | Spectacol total cu Flavius Stoican la conferinţa de presă: ”Burlacu n-a venit aici că e ginerele meu!” :)galerie foto

Superliga

Comentarii

Flavius Stoican a făcut din nou spectacol, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Dinamo, din Ştefan cel Mare. Antrenorul lui Poli Iaşi a vorbit inclusiv despre transferul lui Andrei Burlacu, iubitul fiicei lui.

Cu o foarte bună dispoziţie, Flavius Stoican a produs multe zâmbete în sala de conferinţe. A ironizat faptul că cei din conducere i-au permis să plece cu avionul spre Bucureşti şi a vorbit şi despre transferurile pe care le-a făcut. Printre ele, cel al lui Burlacu, împrumutat de la Craiova şi care este iubitul fiicei lui, Lorena - handbalistă la SCM Craiova:

”Plecăm cu avionul pentru că suntem o echipă care ne respectăm. 95de minute, atitudine, agresiv, vână, demonstrăm cu Gardoş, va ajunge cât mai repede la naţională, că Burlacu nu a venit aici că va fi ginerele meu :), că Ruben n-a venit aici să închidă poartă, entuziasm, familie frumoasă, nu avem ciripitori care să ne strice atmosfera, mai sunt care aruncă prin presă de la zile onomastice, sunt nişte mizerii”, a declarat Flavius Stoican.

Antrenorul lui Poli Iaşi a ţinut să le mulţumească şi ziariştilor locali, despre care spune că l-au ajutat să facă performanţă:

”Vă doresc de pe acum baftă şi vreau să faceţi mare parte din oamenii de aici, nu neapărat că sunt doar jurnalişti aici, sunt susţinători ai acestei echipe. Iar fără ei, nici noi, eu cel puţin, nu atingeam cea mai mare performanţă din istoria Iaşiului. Pentru că oamenii m-au ţinut pe mine sub presiune. De ce? Când greşeam sau când considerau că greşesc ei, eu încercam să văd dacă nu. Dacă mă lăsau aşa, ziceam că le face pe toate bine. Aşa, au un mare merit. Oamenii ăştia, voi sau noi, ca şi echipă, supoterii, la noi este sloganul ”Uniţi, vom învinge!” Să vedeţi ce frumos este când câştigăm meciul, când Adrian Kereşi ţine un discurs în vestiar şi se aude Iaşiul, Iaşiul. De abia te aştept, Florine (nr. Gardoş), să vezi şi tu. Să vezi Ruben (n.r. Ruben Mino), cum ştii şi tu după aia româneşte mai repede decât te aştepţi. Acum nu înţelegi, dar ai să înţelegi”, a mai spus Stoican.

Afla mai multe despre: falvius stoicanpoli iasiliga 1 

viewscnt
Articole similare