Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol total în Bundesliga.Telekom Sport a transmis miercuri 4 meciuri. Aici ai toate rezumatele zilei

VIDEO | Spectacol total în Bundesliga.Telekom Sport a transmis miercuri 4 meciuri. Aici ai toate rezumatele zilei

Bundesliga

Comentarii

În Bundesliga s-au jucat 5 meciuri din runda cu numărul 16. Telekom Sport a transmis în direct patru dintre ele, iar seara a fost cu adevărat spectaculoasă.

În primul meci al zilei, Schalke 04 s-a înclinat pe teren propriu în faţa lui Bayer Leverkusen. Oaspeţii au condus cu 2-0 după golurile marcate în minutele 26 şi 35 de Dragovic şi Alario. Înainte de pauză, Wright a redus din handicap pentru gazde, însă repriza a doua a fost albă. Bayer a câştigat cu 2-1 şi e pe 10 în Bundesliga, în timp ce Schalke coboară pe 14.

Sv Mainz cu Alexandru Maxim din minutul 88 pe teren, a remizat acasă, 2-2 cu Frankfurt. Quaison a marcat o ”dublă” pentru gazde, în timp ce Luka Jovic a ”răspuns” cu o ”dublă” pentru oaspeţi.  Un meci spectaculos s-a jucat şi la Bremen, acolo unde Hoffenheim a smuls o remiză. Oaspeţii au condus cu 1-0, dar Gebre Selassie a restabilit egalitatea în minutul 57.

La Freiburg, s-au marcat două goluri în primele 15 minute. Waldschimdt şi Felipe au înscris pentru echipa gazdă, respectiv Hannover, dar partida s-a terminat la egalitate 1-1. În derby-ul zilei, Bayern a bătut-o pe RB Leipzig, scor 1-0. Frank Ribery a marcat în minutul 83 singurul gol al meciului, după pasa lui Renato Sanches, fotbalist care a fost eliminat în prelungirile partidei, la fel ca şi Ilsanker de la oaspeţi. Bayern e pe 3 cu 33 de puncte, în timp ce Leipzig e pe 4 cu 28 de puncte. Pentru bavarezi a fost a patra victorie consecutivă în ultimele 5 meciuri jucate. Lider rămâne Borussia Dormund cu 39 de puncte, formaţie învinsă pentru prima dată în acest sezon la Dusseldorf.

Afla mai multe despre: bundesligarezumatele zilei 

viewscnt
Articole similare