Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol total şi victorii la scor! Cum s-au terminat meciurile jucate în această seară în Bundesliga şi La Liga

VIDEO | Spectacol total şi victorii la scor! Cum s-au terminat meciurile jucate în această seară în Bundesliga şi La Liga

Bundesliga

Comentarii

Leipzig şi Huesca s-au impus în partidele jucate în debutul etapelor din Germania şi Spania.

După victoria cu 4 la 0 de pe terenul Fortunei Dusseldorf, Leipzig a câştigat la scor şi la Hannover. Cunha a nimerit bara în startul partidei, dar golul a venit abia în prelungiri. Acelaşi Cunha a obţinut o lovitură de la 11 metri, executată perfect de Halstenberg. Căpitanul Orban a fost senzaţional în actul secund. Fundaşul maghiar a marcat o dublă, în urma a două lovituri de colţ. Hannover - Leipzig s-a încheiat 0 la 3, iar echipa condusă de Ralf Rangnick şi-a securizat locul al patrulea în clasament.

Etapa a 22-a din Spania a inceput cu o surpriza cu goluri multe. Codasa Huesca a facut spectacol acasa cu Valladolid. Dupa un contraatac perfect, Enric a deschis scorul in prima repriza. Dupa pauza s-a facut rapid 3-0 rapid. Pulido a marcat la un corner in minutul 50. Gomez si Cucho au driblat tot careul advers, iar primul a marcat. Era minutul 53, iar Valladolid nu mai avea mari  sperante. 
Pe final arbitrul a dat doua decizii extrem de importante cu ajutorul reluarilor. A anulat un gol al oaspetilor pe motiv de offside si a validat o reusita a lui Avila, care a stabilit si scorul final. Ultima clasata din La Liga, Huesca a invins-o pe Valladolid cu 4-0. 
 
 
 

Afla mai multe despre: leipzighannoverhuescavalladolid 

viewscnt
Articole similare