Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Spectacolul e la el acasă în La Liga! Goluri multe şi faze premium. Real Madrid a făcut scorul zilei. AICI sunt golurile

VIDEO Spectacolul e la el acasă  în La Liga! Goluri multe şi faze premium. Real Madrid a făcut scorul zilei. AICI sunt golurile

La Liga

Comentarii

Telekom Sport a transmis miercuri meciuri unul şi unul din La Liga. Real Madrid a făcut scorul zilei, iar derby-ul Valencia - Sevilla a fost extrem de spectaculos.

Real Madrid a obţinut cea mai categorică victorie din acest sezon, împotriva ultimei clasate, Leganes. În primele 25 de minute, soarta meciului era deja decisă. Rodrygo a deschis balul pe Santiago Bernabeu, din pasa lui Benzema. Francezul şi-a mai trecut în cont un assist la reuşita lui Kroos. Apoi, Ramos a înscris din penalty şi a bifat al 16-lea sezon consecutiv cu gol marcat în La Liga. DOar el şi Messi au reuşit această performanţă. După pauză, madrilenii au mai punctat de două ori. Benzema a marcat şi el de la 11 metri şi a ajuns la cota 7 în această stagiune. Francezul împarte prima poziţie în clasamentul golgheteruilor cu Gerard Moreno şi Loren. În prelungiri, Jovic a marcat în premieră în tricoul blanco şi a stabilit scorul final, Real Madrid - Leganes 5 la 0.

Bătălia dintre Celades şi Lopetegui s-a încheiat la egalitate. Antrenorul liliecilor i-a fost secund tehnicianului de pe banca andaluzilor atât la naţionala SPaniei, când şi la Real Madrid. Sevilla a înscris prima, în prelungirile primei reprize. Ocampos a bifat al patrulea său gol pentru Sevilla, fix cât marcase în întreg sezonul trecut pentru Marseille. Cu zece minute înainte de final, Sobrino a stabilit scorul final, Valencia - Sevilla 1 la 1.

Betis s-a impus dramatic în faţa Celtei Vigo. Andaluzii au intrat în avantaj la pauză, datorită golului marcat de Emerson. Îl al doilea act, galicienii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri. Iago Aspas a înscris de la punctul cu var. În prelungiri, Fekir a marcat pentru a treia oară în tricoul lui Betis, care s-a impus cu 2 la 1.

Levante pierduse patru dintre cele cinci meciuri disputate în acest sezon, dar a reuşit surpriza şi s-a impus la San Sebastian. Echipa lui Paco Lopez a decis soarta meciului în primele 45 de minute. Bardhi a deschis scorul cu o scăriţă frumoasă. Acelaşi Bardhi a şutat apoi în transversală, iar mingea a ricoşat la Borja Mayoral, care a înscris. În al doilea act, Sociedad a marcat doar o dată, prin Willian Jose, iar Levante s-a impus cu 2 la 1.

 

Afla mai multe despre: la ligareal madrid 

viewscnt
Articole similare