Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectactol total la antrenamentul naţionalei de tineret! Mirel Rădoi i-a provocat pe ”tricolori” la o competiţie inedită! Cine a reuşit să câştige

VIDEO | Spectactol total la antrenamentul naţionalei de tineret! Mirel Rădoi i-a provocat pe ”tricolori” la o competiţie inedită! Cine a reuşit să câştige

Echipa națională

Comentarii

A fost spectacol la antrenamentul de azi al naţionalei de tineret. Mirel Rădoi i-a împărţit pe jucători în mai multe grupe, iar exerciţiile s-au transformat într-o adevărată competiţie.

Naţionala de tineret a României a avut parte de un antrenament inedit în cantonamentul de la Bagno di Romagna. După o încălzire de aproximativ zece minute, cei 22 de tricolori, plus antrenorii Florin Constantinovici şi Eugen Anghel, au fost împărţiţi în şase grupe de câte patru.

Timp de patru minute, fiecare grupă a efectuat un exerciţiu bazat pe lovirea şi controlul mingii. După expirarea timpului, fotbaliştii s-au mutat la alt aparat, până când toţi au făcut cele şase exerciţii. La final, pe baza punctajului realizat la fiecare exerciţiu, grupa câştigătoare a fost cea formată din Cicâldău, Adrian Petre, Tudor Băluţă şi Florin Ştefan.

CUM AU ARĂTAT ECHIPELE ŞI CINE A ACUMULAT CELE MAI MULTE PUNCTE:

1. Petre, Cicâldău, Băluţă, Ştefan - 195 pct.
2. Ghiţă, Coman, Puşcaş, Ciobanu - 183 pct.
3. Manea, Nedelcearu, Drăguş, Olaru - 165 pct.
4. Man, Ianis, Paşcanu, Ivan - 160 pct.
5. Nedelcu, Dragomir, Boboc, Rus - 155 pct.
6. Radu, Vlad + antrenorii Constantinovici, Anghel - 150 pct.

Afla mai multe despre: romaniatineretu21,  

viewscnt
Articole similare