Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Spectatori de lux la amicalul România U23 - Australia U23. Mirel Rădoi şi Ioan Andone au urmărit împreună partida

VIDEO | Spectatori de lux la amicalul România U23 - Australia U23. Mirel Rădoi şi Ioan Andone au urmărit împreună partida
Comentarii

România U23 a încheiat stagiul de pregătire din Spania, însă, înainte de a pleca din Marbella, tricolorii au mai jucat un amical cu reprezentativa similară a Australiei.

La meciul câştigat de România U23, scor 1-0, în faţa Australiei U23, au asistat şi nume importante precum Mirel Rădoi şi Ioan Andone. Selecţionerul primei reprezentative a ajuns luni în Spania şi a urmărit amicalul cu Australia alături de preşedintele lui FC Voluntari.

România U23 - Australia U23 1-0

Naţionala Under 23 a României a învins, marţi, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa similară a Australiei, în al doilea şi, totodată, ultimul meci amical din cadrul stagiului de pregătire de la Marbella (Spania).

În minutul 9, George Ganea a marcat frumos, cu un lob din marginea careului mare, peste portarul australian ieşit să-l blocheze, după ce a primit o pasă lungă de circa 50 de metri de la Ciobanu.

Antrenorul echipei tricolore la această acţiune a fost Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi la prima reprezentativă. El a trimis pe teren următoarea formaţie: Aioani (M. Popa 70) – Raţiu (Manea '70), Paşcanu, Nedelcu, Boboc (Velisar '83) – M. Marin (Buta '89), M. Dulca (R. Grigore '89) – Cîmpanu, Ciobanu (Perianu '83), Măţan (O. Popescu '46) – G. Ganea (Costache '70).

Echipa României şi cea a Australiei sunt calificate la turneul olimpic de la Tokyo.

În primul meci jucat în Spania, România a fost învinsă, sâmbătă, cu 1-0, de echipa similară a Mexicului, de asemenea calificată la JO.

România face parte din Grupa B a turneului olimpic, alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.

Turneul de fotbal din cadul JO va avea loc între 21 iulie şi 7 august.

viewscnt
Articole similare
Ce mănâncă Cristiano Ronaldo la Manchester United. Meniul care i-a înfuriat pe...