Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectatori de lux la derby-ul din Liga a 2-a. Pe cine au venit să urmărească MM Stoica, Rădoi şi Stoichiţă

VIDEO | Spectatori de lux la derby-ul din Liga a 2-a. Pe cine au venit să urmărească MM Stoica, Rădoi şi Stoichiţă

Liga 2

Comentarii

Derby-ul ligii secunde, dintre locul 1, Academica Clinceni, şi locul trei, Chindia Târgovişte, chiar dacă a fost programat la ora 12:00, a atras în tribunele stadionului mari personalităţi din fotbalul românesc.

Selecţionerul României under 21, Mirel Rădoi, preşedintele Comisiei Tehnice din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, Ţiţi Dumitriu, Mihai Stoica, preşedintele FCSB, Valeriu Argăseală, şi consilierul preşedintelui FRF, Andrei Vochin, au fost în tribune sâmbătă la meciul dintre Academica Clinceni şi Chindia Târgovişte. 

Oamenii din jurul echipei naţionale au venit, cel mai probabil, pentru a vedea jucătorii de perspectivă pentru reprezentativele de tinerete ale României din cadrul celor două echipe. Dintre jucătorii prezenţi pe teren, cel care pare că are cele mai mari şanse de a fi convocat pe viitor de Mirel Rădoi este portarul Chindiei, Marian Aioani, care este deja component al naţionalei sub 19 ani. 

MM Stoica şi Valeriu Argăseală au venit în mod clar datorită relaţiilor bune pe care FCSB le are cu actualul lider al ligii secunde şi pentru faptul că vicecampionii au mai mulţi jucători împrumutaţi la Clinceni. Fundaşul Alexandru Nicola, mijlocaşii Salvatore Marrone, Vlad Mihalcea, Mihailo Mitrov, Ovidiu Horisa şi Robert Ion sunt jucătorii cedaţi în acest sezon de FCSB la echipa din Liga a 2-a. 

Afla mai multe despre: fcsbclicenichindiamirel radoistoichitamm stoicatiti dumitriuandrei vochin 

viewscnt
Articole similare