Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Sper ca în 2020 să intrăm în istorie". Declaraţiile componentelor din echipa de Fed Cup după tragerea la sorţi

VIDEO | "Sper ca în 2020 să intrăm în istorie". Declaraţiile componentelor din echipa de Fed Cup după tragerea la sorţi

Tenis

Comentarii

Întâlnirea dintre România şi Rusia, din Fed Cup, începe vineri, iar primele meciuri vor fi Gabriela Ruse - Ekaterina Alexandrova, de la ora 16:00, şi Ana Bogdan - Veronika Kudermetova.

Sâmbătă se vor juca, începând cu ora 14:00, Ana Bogdan - Ekaterina Alexandrova şi Gabriela Ruse - Veronika Kudermetova. La dublu, pentru România vor evolua Irina Bara şi Raluca Olaru. 

"Este un moment extrem de important pentru fiecare dintre noi, pentru că suntem pentru prima dată aici, pentru prima dată vom juca un meci în echipa de Fed Cup şi emoţiile sunt destul de mari" , a declarat Ana Bogdan pentru Telekom Sport.

"Rusia, pe hârtie, este favorită în această dispută, însă noi ne-am pregătit foarte bine, iar la Fed Cup valorile se echilibreazăcumva, în special când noi jucăm acasă. Şi sper să facem o surpriză" , a spus Gabriela Ruse.

"Sper ca în 2020 linia a doua să fie renumită cu o victorie de răsunet pentru că este foarte adevărat, plecăm cu a doua şansă dacă ne uităm la clasamentul jucătoarelor din Rusia. Sper să rămânem în istorie în 2020" , a declarat căpitanul nejucător al României, Florin Segărceanu.

Afla mai multe despre: tenisfed cup 

viewscnt
Articole similare