Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Sper că ne va da nişte palme". Dan Nistor a surprins după ce U Craiova a învins FCSB: "Am auzit că nu se vor califica în finala Cupei României"

VIDEO | "Sper că ne va da nişte palme". Dan Nistor a surprins după ce U Craiova a învins FCSB: "Am auzit că nu se vor califica în finala Cupei României"
Comentarii

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Dan Nistor, a declarat, duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 2-1, că formaţia sa nu a avut o prestaţie foarte bună, deşi s-a impus.

VIDEO | U Craiova - FCSB 2-1 (Cicâldău 24 - pen., Nistor 55 - pen. / Cristea 37)

“Am legat a cincea victorie, este foarte bine, Probabil vom sărbători în această seară şi de mâine ne vom gândi la meciul următor. Cel mai important moment din viaţa mea probabil acesta este. Sper să trec cu bine şi să ridic trofeul seasupra capului. Astăzi nu am făcut un joc destul de bun, chiar dacă am câştigat. Sper că Mister (n.r. - Cristiano Bergodi) ne va da nişte “palme” ca să ne trezim. Am auzit că cei de la FCSB vor primi o veste nu tocmai bună, nu se vor califica în finala Cupei României”, a spus Nistor. 

Dinamo contestă dreptul de joc al lui Andrei Vlad de la meciul tur al semifinalei Cupei României. Tânărul portar al FCSB a primit cartonaşe galbene în meciurile cu U Cluj, din faza optimilor de finală şi cu Hermannstadt, în sferturile de finală. Totuşi, regulamentul FRF menţionează că se anulează cartonaşele galbene înaintea sferturilor de finală, astfel Vlad ar fi avut drept de joc la meciul tur cu Dinamo. 

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1) echipa FCSB, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I. Au marcat Cicâldău '24 (p) şi Nistor '55 (p) pentru gazde, respectiv Cristea '37 pentru oaspeţi. În urma acestui rezultat, oltenii s-au desprins în fruntea clasamentului, la patru puncte de CFR Cluj, care va evolua luni, în aceeaşi etapă.

Afla mai multe despre: dan nistoru craiovafcsb 

viewscnt
Articole similare