Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Sper să mă impun". Noul transfer de la FCSB pune presiune pe viitorii săi colegi

VIDEO | "Sper să mă impun". Noul transfer de la FCSB pune presiune pe viitorii săi colegi

FCSB

Comentarii

Cu Sepsi OSK, Ştefan Târnovanu a bifat a doua sa prezenţă în Liga 1. Portarul lui CSM Poli Iaşi a avut o prestaţie foarte bună la primul meci după transferul la FCSB. Partida s-a încheiat 1-1, iar goalkeeperul abia aşteaptă să evolueze în tricoul roş-albastru.

200 de mii de euro plus TVA încasează acum Pol Iaşi pentru transferul lui Târnovanu la FCSB. Portarul de 19 ani va rămâne în Copou până la finalul sezonului, dar FCSB îl poate lua încă din iarnă.

Vicecampioana României va achita moldovenilor şi 15 la sută din suma pe care o va în casa în cazul unui eventual transfer al internaţionalului de juniori.

"Mă simt foarte bine. A venit total pe neaşteptate, dar chestia asta mă motivează foarte, foarte mult şi încerc să dau tot ce am mai bun la fiecare meci. 

Sper să mă impun, dar până atunci sunt aici. Până în vară joc la Iaşi, sper să o fac cât mai bine în fiecare meci şi din vară vom vedea ce va fi", a declarat Ştefan Târnovanu la finalul meciului Poli Iaşi - Sepsi. 

Târnovanu este al doilea jucător pe care FCSB l-a cumpărat de la Iaşi în acest sezon. Primul a fost Ionuţ Panţîru, pentru care moldovenii au primit tot 200.000 de euro. 

Actualul antrenor al Târnovanu şi fost antrenor la FCSB, Mihai Teja se bucură şi el de transferul jucătorului său.

"Mizez pe el, pentru că e un jucător bun, un jucător cu calitate. Eu i-am dat încredere, pentru că aveam nevoie de un Sub-21. Mai câştig un senior în câmp şi ne ajută foarte mult. Şi iată că de la meci la meci creşte. Mă bucur pentru el, sper să facă meciuri mult mai bune în tricoul lui Poli Iaşi. Aparţine de Poli Iaşi în continuare, cel puţin până în vară", a declarat Mihai Teja după Poli Iaşi - Sepsi, 1-1.

Cristian Bălgrădean, Toma Niga şi Andrei Vlad sunt portarii pe care îi are acum în lot FCSB. 
 

Afla mai multe despre: tarnovanufcsbiasipoli iasitransfer 

viewscnt
Articole similare