Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Speranţa lui Gică Popescu în preziua debutului la Euro: "M-aş bucura să fie peste generaţia noastră" Argumentele fostului căpitan al naţionalei

VIDEO | Speranţa lui Gică Popescu în preziua debutului la Euro: "M-aş bucura să fie peste generaţia noastră" Argumentele fostului căpitan al naţionalei

Echipa națională

Comentarii

Gică Popescu aşteaptă să vadă o reprezentativă de tineret curajoasă în cele trei partide pe care le va juca în grupele CE 2019.

Preşedintele Viitorului ştie care este cel mai important atu pentru Ionuţ Radu & Co la turneul final din Italia. 
 
"Lotul pe care îl are Mirel la dispoziţie, faptul că majoritatea jucătorilor sunt într-o formă foarte bună, mulţi dintre ei fac parte şi din lotul naţionalei mari. Au şi jucat o parte dintre ei în cele două jocuri pe care le-a avut naţionala mare. Deci cred că avem o conjunctură nemaipomenită, favorabilă şi sunt foarte, foarte încrezător" spune fundaşul cu 115 selecţii în naţională. 
 
Generaţia de Aur nu a prins niciun turneu final al CE de tineret. 
 
"Ei sunt în anticamera naţionalei mari, cu toate că v-am spus mai devreme că actuală naţionala mare, 9 dintre ei sunt de la naţionala de tineret, ceea ce este un lucru extraordinar.  În momenutl în care joacă meciuri la naţionala mare, atunci când coboară la tineret, lucrurile par mai simple. deci este un element de încredere sezanţional ce au trăit o parte dintre ei în cele două meciuri la naţionala mare. Cred că suntem într-o poziţie foarte bună pe care băieţii o s-o fructifice cum trebuie. M-aş bucura să fie peste generaţia noastră, însă deocamdată nu au realizat nimic. Eu sper ca acest tuneru final să fie debutul unei noi generaţii, dacă nu de aur, cel puţin de platină" a mai declarat Gică Popescu. 
 

Afla mai multe despre: gică popescuromâniatinereteuro 2019 

viewscnt
Articole similare