Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Speranţa moare ultima la Voluntari! Ilfovenii vor să dea lovitura pe terenul nou promovatei Dunărea Călăraşi

VIDEO | Speranţa moare ultima la Voluntari! Ilfovenii vor să dea lovitura pe terenul nou promovatei Dunărea Călăraşi

Superliga

Comentarii

Voluntari are un început de sezon extrem de modest, fără victorie în primele zece etape, cu cel mai slab atac şi cea mai slabă apărare. Doar patru puncte au acumulat ilfovenii, care ocupă ultimul loc în Liga I.

În această etapă, adversara Voluntariului va fi Dunărea Călăraşi, echipă care are deja 13 puncte şi este la doar trei lungimi de ultimul loc de play-off. Nici jucătorii lui Dan Alexa nu trec însă printr-o perioadă prea bună: vin după două meciuri fără victorie în campionat.

Dinu Todoran vrea să profite de această situaţie şi să spargă gheaţa pe banca Voluntariului în Liga I: ”Ne aşteaptă un meci foarte greu, cum au fost toate celelalte. Întâlnim Dunărea Călărasi, care contrar aşteptărilor, are un număr foarte mare de puncte. Sperăm ca la fiecare meci să aducem şi noi prima victorie. Este obligatoriu să câştigăm, deoarece nu întâlnim nici FCSB, nu întâlnim nici CFR. Este o echipă care din punctul meu de vedere e sub lotul nostru actual. Jucătorii trebuie să fie conştienţi că meciul acesta trebuie să-l câştigăm”.

Chiar dacă în campionat nu au câştigat până acum, ilfovenii s-au calificat săptămâna trecută în optimile Cupei României, după ce s-au impus cu 2-1 în meciul cu Botoşani. Meciul dintre Dunărea Călăraşi şi Voluntari va fi duminică, de la ora 14:00, în direct pe Telekom Sport 1.


 

Afla mai multe despre: todoranvoluntaridunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare