Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sporting - Arsenal 0-1. "Tunarii" îşi continuă parcursul perfect în Europa League

VIDEO | Sporting - Arsenal 0-1. "Tunarii" îşi continuă parcursul perfect în Europa League

UEFA Europa League

Comentarii

Arsenal Londra a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa portugheză Sporting Lisabona, în cadrul etapei a treia din Grupa E a Europa League.

Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Danny Welbeck, în minutul 77, după ce rămas singur cu portarul graţie unei devieri superbe cu călcâiul a lui Pierre-Emerick Aubameyang.

În urma acestui succes, Arsenal are maximum de puncte la finalul turului din faza grupelor a Europa League, urmată de Sporting, cu şase puncte, Vorskla Poltava, cu trei puncte, şi Qarabag, fără niciun punct. În celălalt meci din Grupa E, Vorskla Poltava a învins Qarabag, scor 1-0, în deplasare.

În runda următoare, Arsenal va primi vizita lui Sporting Lisabona, pe 8 noiembrie, zi în care va avea loc şi returul dintre Vorska şi Qarabag.


Sporting şi Arsenal au câştigat primele două meciuri din grupă, cu Vorskla Poltava şi Qarabag şi sunt mari favorite la calificarea în primăvara europeană. Dacă cele două adversare nu le-au ridicat mari probleme portughezilor şi englezilor, partida de pe Estadio Jose Alvalade le va arăta celor doi antrenori care este nivelul actual al echipelor pe care le antrenează. Sporting nu traversează cel mai bun moment. este abia pe locul cinci în campionat, la patru puncte în spatele liderului Benfica. iar în primele şapte runde ale sezonului a pierdut deja de două ori. 

  • LIVE VIDEO | Sporting Lisabona - Arsenal, 19:55, Telekom Sport 1

Şi Arsenal are două eşecuri în Premier League, venite însă în primele două runde din acest sezon. De atunci însă tunarii sunt de neoprit. Au zece victorii la rând în toate competiţiile. Iar seria i-a adus pe fotbaliştii lui Unai Emery pe locul patru în Anglia, la două lungimi de Manchester City, lider după nouă etape jucate. Sporting şi Arsenal sunt la primul duel european din istorie. Meciul de diseară va fi arbitrat de o brigadă slovenă cu Damir Skomina la centru. 

Afla mai multe despre: sportingarsenalemery 

viewscnt
Articole similare