Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sportul Snagov - Petrolul 0-1. Ploieştenii au bătut liderul şi continuă lupta pentru promovare

VIDEO | Sportul Snagov - Petrolul 0-1. Ploieştenii au bătut liderul şi continuă lupta pentru promovare

Liga 2

Comentarii

Petrolul a obţinut o victorie extrem de importantă. Ploieştenii s-au impus cu 1-0 în deplasarea de la Sportul Snagov, liderul la zi din clasament.

Saim a marcat unicul gol al partidei încă din minutul 6, în urma unei faze controversate. Deşi gazdele i-au semnalat arbitrului Marinescu şi-a preluat mingea cu mâna, centralul a lăsat jocul să meargă, iar Saim a deschis scorul.

În urma acestei victorii, Petrolul a venit la un singur punct în spatele liderului Sportul Snagov. Pe locul secund, la egalitate de puncte cu ploieştenii, se află Academica Clinceni.

"Cred că astăzi ne-am regăsit spiritul de luptă, care ne-a lipsit în ultimele meciuri şi l-am regăsit astăzi, cu liderul campionatului. Se va juca, etapă de etapă, se va juca, trebuie să stai conectat, nu contează cu cine joci, că joci cu ultima clasată, că joci cu prima clasată, ăsta este spiritul pe care trebuie să îl aibă Petrolul la fiecare joc.

La Petrolul nouă ne-a fost frică doar de noi. Nu de adversar, pentru că în momentul când ai spiritul care trebuie dominăm pe toată lumea. A fost o zi specială pentru toţi românii şi ce putem să urăm decât La mulţi ani România şi pentru noi a fost benefică, pentru că am reuşit 3 puncte" , a declarat Mugurel Cornăţeanu, antrenorul interimar al Petrolului.

"Acest meci a fost decis de o greşeală a arbitrului, eu zic că a fost henţ clar la Marinescu. Nu ştiu dacă aş fi fost la fel de supărat dacă primeam gol din celelalte situaţii pe care le-a avut Petrolul pentru că, până la urmă, şi noi, şi Petrolul am avut ocazii de a înscrie.

Chiar am discutat cu arbitrul, i-am spus că greşeala lui a decis meciul. Mi-a spus că este ferm convins că a luat decizia bună, din păcate eu am văzut foarte clar, se vede şi pe imagini, eu îmi menţin părerea, cred că Marinescu s-a ajutat de braţ când a făcut acea preluare" , a spus Laszlo Balint, antrenorul Sportului Snagov.

Afla mai multe despre: fc snagovpetrolul 

viewscnt
Articole similare