Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sportul Snagov şi "U" Cluj au încheiat, suprinzător, la egalitate, scor 1-1. Gazdele au fost aproape să dea lovitura la ultima fază

Liga 2

Comentarii

Sportul Snagov şi "U" Cluj au remizat, duminică, scor 1-1, într-o partidă din etapa a 11-a a Ligii a ll-a de fotbal. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 81 prin Kay, egalitatea fiind restabilită de Karim Safsaf - în minutul 90+2, din lovitură de pedeapsă.

VIDEO | Sportul Snagov - "U" Cluj 1-1

Surpriză mare la Snagov, acolo unde echipa locală Sportul a terminat la egalitate partida cu "U" Cluj, scor 1-1, într-o partidă care se anunţa doar o formalitate pentru ardeleni. Ba mai mult, la ultima fază a meciului, Karim Safsaf a scăpat singur cu portarul Arpad Tordai şi a fost foarte aproape de a da lovitura de graţie trupei lu Adrian Falub. Pentru gazde, egalul este văzut ca o adevărată victorie, fiind al doilea punct obţinut în 11 etape. Sportul Snagov rămâne ultima în Liga a ll-a.

De partea cealaltă, "U" Cluj rămâne în jumătatea inferioară a clasamentului, pe locul 13, cu 12 puncte.


Min 90+4: Ocazie imensă de gol pentru Sportul Snagov !!! Karim Safsaf a scăpat singur cu portarul Arpad Tordai, însă nu l-a putut învinge pe fostul portar al Viitorului Constanţei.

Min. 90+2: GOOOLLL Sportul Snagov, 1-1, a înscris Karim Safsaf, din lovitură de pedeapsă.

Min. 81: GOOOLLL "U Cluj" 0-1, a înscris jucătorul din Insulele Capului Verde, Kay.

Sportul Snagov este, în continuare, "lanterna roşie" a eşalonului secund, iar în ultimele cinci runde a obţinut un singur punct, unul surpriză, dacă ţinem cont de faptul că a fost obţinut pe terenul celor de la Petrolul Ploieşti, formaţie care şi-a stabilit ca obiectiv promvoarea în Liga l. Problemele sunt foarte mari pentru formaţia antrenată de Valentin Ivan, atât în atac, cât şi în apărare. Cu un lot format preponderent din jucători extrem de tineri: Snagovul are doar 3 goluri marcate în 12 partide, în care a încasat nu mai puţin de 27 de goluri.

VIDEO | Sportul Snagov - "U" Cluj 1-1

 

Se pare că formaţia lui Adrian Falub a trecut cu bine peste începutul de sezon ezitant, în acre s-au înregistrat 4 înfrângeri în primele 7 etape, iar în ultimele 4 runde este neînvinsă: 2 egaluri şi 2 înfrângeri. Chiar şi aşa, este destul de puţin pentru o echipă cu pretenţii cum este "U" Cluj, care are în spate, meci de mecii, mii de suporteri fanatici. Are două partide mai puţin disputate decât colegele sale de serie, însă locul pe care "U" Cluj îl ocupă în acest moment este unul care nu face cinste ardelenilor. Locul 16 în Liga a 2-a, primul retrogradabil, cu doar 11 puncte.

Cele două formaţii s-au întâlnit în meciuri directe până acum de 6 ori. În 5 dintre ele s-a impus "U" Cluj, iar un duel s-a terminat la egalitate. Privind loturile şi liniile de clasament, sunt şanse foarte mari ca "U" Cluj să rămână neînvinsă în duelurile cu formaţia din Snagov.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare