Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stadionul a luat foc în direct înaintea meciului din preliminariile Campionatului Mondial! Incendiul, surprins în direct

VIDEO | Stadionul a luat foc în direct înaintea meciului din preliminariile Campionatului Mondial! Incendiul, surprins în direct
Comentarii

Stadionul pe care e programat meciul Andorra - Anglia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, a luat foc în dreptul mijlocului terenului. Momentul a fost surprins în direct de Sky Sports.

VIDEO | Incendiu la stadion înainte de Andorra - Anglia

Vineri după-amiază, Sky Sports a surprins incendiul izbucnit pe Estadio Nacional de Andorra, în timpul intervenţiei reporterului Rob Dorsett. Momentan, nu se cunosc cauza incidentului şi nici pagubele provocate în arena de 3.000 de locuri pe care trebuie să se dispute meciul din grupa I dintre prima şi penultima clasată.

Organizatorii s-au îndreptat către incendiu cu stingătoare, înainte de sosirea pompierilor

Meciul dintre Andorra şi Anglia are loc sâmbătă, de la 21:45, iar jucătorii lui Southgate s-au antrenat pe stadionul curprins de flăcări în ziua în care a izbucnit incendiul. 

Rămâne de văzut dacă gazonul artificial a fost deteriorat în urma incendiului, caz în care partida dintre Andorra şi Anglia ar trebui mutată pe o altă arenă.

 

Afla mai multe despre: stadionfocandorra angliaincendiu stadion andorra anglia 

viewscnt
Articole similare