Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stadionul "Gheorghe Hagi" din Constanţa, "sat...cu câini"! Un patruped se plimba nestingherit pe gazon, în timpul meciulul Farul - Ripensia

VIDEO | Stadionul "Gheorghe Hagi" din Constanţa,  "sat...cu câini"! Un patruped se plimba nestingherit pe gazon, în timpul meciulul Farul - Ripensia

Fotbal

Comentarii

Un moment inedit a avut loc luni, pe stadionul "Gheorghe Hagi" din Constanţa, acolo unde FC Farul Constanţa îşi juca partida de campionat cu Ripensia Timişoară, într-o partidă din etapa a 8-a a Ligii a ll-a.

În minutul 30 al partidei dintre FC Farul Constanţa şi Ripensia Timişoara, un câine a pătruns nestingherit pe gazonul stadionului ce poartă numele celui mai mare jucător român din toate timpurile, Gheorghe Hagi. Curios modul în care patrupedul a reuşit să pătrundă pe terenul ce ar fi trebuit să fie împrejmuit corespunzător şi păzit non-stop. Nu ştim pe unde a intrat sau a ieşit acel câine, însă imaginile sunt cât se poate de dureroase pentru întreg fotbalul românesc. Cum este posibil ca la un meci de liga secundă, un câine să se plimbe pe gazon, ca pe maidan?

Anul trecut, Stadionul "Gheorghe Hagi" a fost predat din administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului - Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, în domeniul public al Municipiului Constanţa, cu promisiunea autorităţilor locale că vor reda arenei strălucirea de altă dată. A trecut un an de zile şi strălucirea nu există. În schimb, au apărut câinii vagabonzi.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: fotbalfarulgheorghe hagi,  

viewscnt
Articole similare