Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Staff-ul echipei naţionale a plecat în Turcia: ”Urmărim pe toată lumea, nu excludem niciun jucător” Cine o va monitoriza pe FCSB

VIDEO | Staff-ul echipei naţionale a plecat în Turcia: ”Urmărim pe toată lumea, nu excludem niciun jucător” Cine o va monitoriza pe FCSB

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra, Adrian Mihalcea şi Jerry Gane au plecat în Antalya pentru a vedea la lucru echipele româneşti care fac pregătirea de iarnă în Turcia.

Dacă selecţionerul şi doi dintre secunzii săi vor merge în Turcia, spaniolul Javi Reyes a fost desemnat de Contra pentru a merge în Spania ca să urmărească evoluţiile celor de la FCSB.

Avem norocul anul acesta că sunt foarte multe echipe în Antalya şi ne ducem să urmărim cât mai multe echipe, cât mai mulţi jucători. E important şi pentru noi, e important şi pentru ei să vadă că suntem aproape de ei.

Sunt foarte multe meciuri amicale. Pe lângă echipele din Liga I, sunt şi trei echipe cu jucători români în acea zonă. E un lucru important, de-aia ne ducem, să vedem cât mai multe meciuri. Dacă avem posibilitatea, vom merge şi la antrenamente. De asta plecăm împreună, să cuprindem tot ce se poate în aceste zile, cât stăm

Urmărim pe toată lumea, nu excludem niciun jucător în această perioadă. E o perioadă în care sunt convins că sunt jucători care pot să ne sară în ochi. Şi avem nevoie, de ce nu? Am avut oarecum probleme şi cu accidentările anul acesta, deci lista noastră de scouting s-a mărit”, a spus Adrian Mihalcea.

CUM ÎI ANALIZEAZĂ PE ATACANŢII NAŢIONALEI

Adrian Mihalcea a vorbit şi despre situaţiile lui George Ţucudean, dorit de mai multe echipe în această iarnă, şi Florin Andone, care se bucură de un start bun la Brighton.

Ţucudean, în momentul de faţă, este un jucător important al echipei naţionale. Acum depinde de politica clubului, depinde de ce îşi doreşte el. Şi chiar dacă ar pleca, important e să joace. Asta am transmis de la început. Nu putem noi să decidem soarta unui jucător. Dar, personal, îmi doresc să îi fie lui bine şi ne va ajuta şi pe noi.

Florin Andone a avut o perioadă când a fost accidentat. E cam singurul sau unul dintre puţinii jucători care joacă într-un campionat important. A şi avut evoluţii foarte bune. Pe noi ne bucură acest fapt. Dar nu e vorba numai de Florin. Lucrurile sunt pozitive la început de an pentru noi”, a completat Mihalcea.

Afla mai multe despre: mihalcearomaniaplecarecontra,  

viewscnt
Articole similare