Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stanciu, după victoria cu Chile: "Abia aşteptăm meciurile oficiale! Mă simt din ce în ce mai bine!"

VIDEO | Stanciu, după victoria cu Chile: "Abia aşteptăm meciurile oficiale! Mă simt din ce în ce mai bine!"

Echipa națională

Comentarii

România s-a impus în meciul cu Chile, scor 3-2, la capătul unui meci în care adversarii au jucat în inferioritate timp de 60 de minute, dar în care au reuşit să revină de la 0-1 şi să preia conducerea.

Nicolae Stanciu a deschis scorul în meciul de la Graz, în minutul 13, cu o execuţie frumoasă, din interiorul careului.

După meci, Stanciu a precizat că aceste victorii le dau mare încredere tricolorilor în vederea meciurilior din Liga Naţiunilor, competiţie ce va debuta în septembrie.

"Scorul este acelaşi. Ne bucurăm în primul rând pentru victorie, una muncită. Nu mai contează că au jucat în inferioritate. Chile este o echipă foarte puternică şi ne bucurăm pentru seria noastră de rezultate pozitive de când a venit domnul Contra. Aceste rezultate ne dau încredere, cred că suntem un grup puternic. Aşteptăm cu nerăbdare meciurile oficiale.



Mă simt bine acum, de când m-am dus la Praga. Mă simt din ce în ce mai bine, mi-am recăpătat încrederea, dar aici nu contează cine marchează. Toţi avem un scop comun: să ne calificăm la Euro.

Chiar dacă am marcat destul de repede, nu am avut un start aşa bun. Am luat iar gol dintr-o fază fixă şi trebuie să fim mai atenţi.

Acum ne concentrăm pentru amicalul cu Finlanda. Mă aşteptam ca suporterii să fie destul de mulţi, pentru că românii sunt pretutindeni. N-am simţit că jucăm pe un teren neutru. Sper să fie la fel şi la Ploieşti, să vină fanii Petrolului"
, a declarat Nicolae Stanciu după meci.

Budescu: "E bine că am câştigat!"

"Este bine că am câştigat. Au jucat foarte bine şi cu un om mai puţin. Sperăm s-o ţinem tot aşa. Toţi jucătorii au jucat foarte bine şi am obţinut un rezultat foarte bun. Suntem pregătiţi, dar mai avem de muncă şi mai avem încă un amical marţi, pe care sperăm să-l câştigăm", a declarat Constantin Budescu.

Afla mai multe despre: stanciuromaniachile 

viewscnt
Articole similare