Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stanciu e în culmea fericirii. Cu ce tricou s-a ales după înfrângerea cu Spania: "L-am rugat pe Andone să mi-l ceară"

VIDEO | Stanciu e în culmea fericirii. Cu ce tricou s-a ales după înfrângerea cu Spania: "L-am rugat pe Andone să mi-l ceară"
Comentarii

România a pierdut meciul cu Spania, scor 1-2, însă Nicolae Stanciu are şi un motiv de bucurie. Mijlocaşul de 26 de ani s-a ales cu tricoul lui Sergio Ramos.

"Nu ştiu dacă meritam mai mult. Şi ei au avut foarte multe ocazii, Tătăruşanu a scos foarte multe mingi. Dar, dacă e să te gândeşti, am avut în ultimele minute două ocazii foarte mari, poate reuşeam să egalăm, să scoatem un punct.

Încă mai avem şanse de calificare. Atât timp cât se presupune că Spania şi-ar câştiga toate meciurile şi ar câştiga şi în Suedia, şi în Norvegia, noi trebuie să câştigăm meciurile cu Suedia şi cu Norvegia de acasă, dacă vrem să ne calificăm. Cel puţin în repriza a doua am simţit că putem să scoatem mai mult, să revenim, după golul lui Florin, dar ăsta este fotbalul. Ei au fost astăzi echipa mai bună şi au arătat acest lucru.

Fără lipsă de respect pentru Malta, nici nu ar trebui să ne gândim la aşa ceva, pentru că, dacă nu batem Malta, atunci ar trebui să ne lăsăm toţi, să nu mai venim la echipa naţională.

Nu am făcut schimb de tricouri la finalul partidei. Vorbisem înainte cu Florin Andone, pentru că el vorbeşte spaniolă şi se cunoştea cu Sergio Ramos, să-l întrebe dacă poate să-mi dea tricoul şi doar atât, pentru că sunt fan Real. I l-a cerut Florin pentru mine. Din ce ştiu, i l-a dat după meci şi nu ştiu la pauză dacă a mai schimbat cineva cu Ramos sau nu" , a declarat Nicolae Stanciu.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport! Merită!

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniacontra 

viewscnt
Articole similare