Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stanciu, ratare colosală la debutul pentru Al Ahli, împotriva echipei lui Isăilă. Salomao a debutat şi el

VIDEO | Stanciu, ratare colosală la debutul pentru Al Ahli, împotriva echipei lui Isăilă. Salomao a debutat şi el

Stranieri

Comentarii

Nicusor Stanciu si-a facut debutulpentru Al Ahli, joi, in etapa a 19-a din campionatul Arabiei Saudite. Echipa românului a învins-o cu 4-2 pe Al Hazem, echipa lui Daniel Isăilă, şi a urcat pe ultima treaptă a podiumului.

Românul transferat pe 10 milioane de euro de la Sparta Praga a intrat pe teren în ultimul sfert de oră al meciului cu Al Hazem şi a fost autorul celei mai mari ratări. În prelungiri, la scorul de 3-2 pentru echipa sa, Stanciu a tras milimetric pe lângă poartă din poziţie ideală. Cu câteva minute mai devreme, primise un cartonaş galben, pentru un fault dur din spate.

La Al Hazem, echipa lui Daniel Isăilă, şi-a făcut debutul fostul dinamovist Diogo Salomao, transferat în urmă cu câteva zile.

În urma succesului, Al Ahli a urcat pe locul al treilea în clasament, peste echipa lui Şumudică şi a lui Budescu, Al Shabab, dar care are un meci mai puţin disputat. De cealaltă parte, Al Hazem stă exact deasupra liniei retrogradării, cu un singur punct avans faţă de principala urmăritoare, dar şi cu un meci în plus disputat.

Afla mai multe despre: nicusor stanciuvideodebutal ahli 

viewscnt
Articole similare