Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stanciu şi Băluţă şi-au surprins colegii. Cum au trăit meciurile CFR-ului cu Celtic: "Noi le-am zis că vom merge la Cluj"

VIDEO | Stanciu şi Băluţă şi-au surprins colegii. Cum au trăit meciurile CFR-ului cu Celtic: "Noi le-am zis că vom merge la Cluj"

CFR Cluj

Comentarii

Slavia Praga a ajuns aseară la Cluj, pentru meciul de marţi cu CFR. Stanciu şi-a făcut deja treaba şi şi-a avertizat coechipierii să nu-i trateze de sus pe ardeleni.

"Îi cunosc destul de bine, ştiu câţiva jucători foarte bine, pentru că îmi sunt coechipieri la naţională, Ciprian Deac, Ţucudean, Hoban. Păun este un jucător foarte bun, dar forţa lor este dată de antrenor, de Dan Petrescu. Consider că este cel mai bun antrenor din Liga I. Merită toată recunoştinţa pentru ce se întâmplă la Cluj. Este un antrenor foarte bun şi echipa are un succes incredibil cu el alături.

Mă aştept la un meci foarte greu. Le-am spus şi colegilor, înainte ca CFR să joace cu Celtic. Eu cu Alex Băluţă am fost singurii care le-am spus că vom merge la Cluj, bineînţeles că toţi ceilalţi se aşteptau ca Celtic să se califice. Cred că şansele sunt egale în această dublă manşă.

Suntem o echipă puternică şi avem încredere în noi. În acest moment, nu putem subestima niciun adversar, mai ales pentru că CFR a eliminat deja din competiţie trei echipe foarte bune" , a declarat Nicolae Stanciu.

  • Meciul dintre CFR Cluj şi Slavia Praga va fi marţi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

 

 

Afla mai multe despre: stanciuslavia pragacfr cluj 

viewscnt
Articole similare