Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Start ezitant pentru Dinamo în noua eră. "Câinii" au remizat cu Hermannstadt la primul meci jucat sub conducerea spaniolilor

VIDEO | Start ezitant pentru Dinamo în noua eră. "Câinii" au remizat cu Hermannstadt la primul meci jucat sub conducerea spaniolilor

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a obţinut doar o remiză la primul meci jucat sub conducerea spaniolilor care au preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă. Echipa lui Mulţescu a încheiat la egalitate, scor 1-1, pe Arena Naţională, cu Hermannstadt.

Pe Arena Naţională, "câinii" s-au văzut conduşi de Hermannstadt după reuşita lui Jo. La pauză, Mulţescu l-a aruncat în luptă pe Daniel Popa, iar jocul dinamoviştilor s-a schimbat la 180 de grade. Atacantul a scos penalty după o oră de joc, iar Sorescu a restabilit egalitatea.

Doar cinci minute mai târziu, puştiul Bani îşi putea trece şi el numele pe lista marcatorilor, dar nu l-a putut păcăli pe Cristiano. La cealaltă poartă, echipa spaniolului Ruben Albes a făcut faza meciului, dar Straton a avut noroc în faţa lui Sântean.

În final, puştiul de 21 de ani a avut golul victoriei în vârgul ghetei, dar a oferit în schimb ratarea începutului de sezon. Dinamo putea da şi ea lovitura la ultima fază. Cristiano a intervenit fantastic la şutul lui Popa, iar Dinamo - Hermannstadt s-a terminat 1-1.


Dinamo - Hermannstadt 1-1
Au marcat: Sorescu '60 / Jo '32

Echipele de start:

  • Dinamo: Straton - Ehmann, Puljic, Bejan - G. Creţu, Răuţă, Vl. Achim, Sin - Sorescu, Neicuţescu, Fabbrini
  • Rezerve: R. Grigore, M. Popescu, Mihaiu, D. Popa, V. Borcea, Bani, R. Zamfir, Eşanu
  • Hermannstadt: Cristiano - Vodă, Scarlatache, I. Stoica, Buşu - R. Pires, Dâlbea - B. Iordache, Jo Santos, Buzan - Ad. Bălan
  • Rezerve: E. Novo, Sîntean, P. Petrescu, L. Dumitriu, Fabio Fortes, Al. Florica

Min. 60 - GOOOOOOL Dinamo! Sorescu egalează, după un penalty scos de Popa



Min. 32 - GOOOOOOL Hermannstadt! Jo marchează şi deschide scorul pe Arena Naţională, după o greşeală mare a lui Creţu

Min. 1  - Fluier de start al centralului Istvan Kovacs


Primul duel din noua eră de la Dinamo este un meci pe care formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare îl va disputa pe teren propriu contra lui FC Hermannstadt. Sau, dacă vreţi, primul meci din era Coracero este un duel cu echipa antrenată de un tehnician iberic, Ruben Albes (FC Hermannsdat).

Fără garanţia că va mai continua să fie principal la Dinamo, Gheorghe Mulţescu este antrenorul cu care "câinii" vor începe această ediţie a Ligii 1. Experimentatul tehnician va conduce echipa la partida programată duminică, cu FC Hermannstadat.

La ultima întâlnire directă dintre cele două formaţii, sibienii au câştigat cu scorul de 4-2, dar au făcut-o pe teren propriu. Pe terenul lui Dinamo, Hermannstadt a jucat trei meciuri şi nu a câştigat niciodată.

În august 2018, Dinamo câştiga cu scorul de 2-1 în faţa lui FC Hermannstadt, pentru ca in martie şi august 2019, "câinii" să câştige clar, 2-0, respectiv 3-0. Totuşi, de când a preluat-o pe FC Hermannstadt, spaniolul Ruben Albes a schimbat multe. Formaţia sa are cinci victorii şi două remize în nouă partide disputate sub comanda sa. Ruben Albes a pierdut ultima dată contra lui Academica, în iunie. De atunci, sibienii au strâns şapte meciuri consecutive fără înfrângere.

  • LIVE VIDEO Dinamo - Hermannstadt, de la ora 21:00, la Telekom Sport 1

Dinamo nu s-a mişcat încă serios pe piaţa transferurilor. Cortacero l-a adus doar pe Vlad Achim, în timp ce polonezul Janusz Gol pare o necunoscută, în ciuda experienţei sale evidente. Lotul "câinilor" are acum o serie de jucători lipsiţi de experienţa Ligii 1, în timp ce jucători ca Neicuţescu sau Deian Sorescu par adevăraţi "veterani". Sibienii par că şi-au atins ţintele. Croatul Stjepan Plazonja este înlocuitorul lui Debelljuh, în timp ce la echipa controlată de familia Reghecampf au mai ajuns Claudiu Belu, Adrian Scarlatache, Luca Florică, Edson Pires şi Fabio Fortes, un alt jucător care poate aspira la statutul de înlocuitor al lui Debeljuh.

Partida Dinamo - FC Hermannstadt se joacă luni, de la ora 21:00 şi va fi transmisă în direct de Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: dinamohermannstadtruben albes 

viewscnt
Articole similare